12. december 2017
Mathias Norsgaard (bagerst) og Mikkel Bjerg bliver blot to ud af 12 mand for Team Giant-Castelli på søndag i GP Herning. Foto: Oliver Grenaa
Mathias Norsgaard (bagerst) og Mikkel Bjerg bliver blot to ud af 12 mand for Team Giant-Castelli på søndag i GP Herning. Foto: Oliver Grenaa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 12 Roskilde-ryttere med i vildt grus-løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

12 Roskilde-ryttere med i vildt grus-løb
Opdateret 20. april 2017 kl. 12:07
Sport DB - 20. april 2017 kl. 11:58
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Igen i år markerer GP Herning starten på årets PostNord Cup, Roskilde-holdet Team Giant-Castelli kommer med fuld kraft til det tidligere UCI-løb. Et løb, der har haft vindere som Lasse Norman, Alex Rasmussen og senest Mads Würtz Schmidt.

Nu skal en ny en findes, når løbet køres på lørdag. Her har Team Giant-Castelli en erklæret målsætning om en top 3-placering. Og Roskilde-holdet har hele 12 mand med til at forsøge at få målet til at gå i opfyldelse: Rasmus Quaade, Nicklas Pedersen, Nicklas Bøje, Casper Pedersen, Casper Folsach, Thomas Edemann, Rasmus Byriel, Jakob Egholm, Mikkel Bjerg, Emil Vinjebo, Aske Vorre og Mathias Norsgaard.

For Rasmus Quaades vedkommende bliver det på trods af otte år som seniorrytter den første optræden i GP Herning, da det ikke har passet ind i løbsprogrammet tidligere. Quaade har aldrig tidligere stiftet bekendtskab med grusveje i forbindelse med cykelløb, så det bliver et helt nyt aspekt, som den tidligere danmarksmester i enkeltstart skal opleve.

- Der bliver snakket meget om de her lange grusstykker og deres betydning, men jeg har aldrig kørt det før. Jeg ved ikke, om jeg er god til det. Det tror jeg, at jeg er, men jeg ved det af gode grunde ikke. Det er godt, at det er udmarvende, siger Rasmus Quaade inden løbet.

- Jeg kørte nogle brostensløb sidste år, som jeg ikke var så glad for, men da jeg satte mig for det, gik det faktisk godt. Jeg tror lidt, man kan sammenligne brosten og grus i forhold til, hvordan det bliver kørt på. Jeg håber, løbet passer mig godt, tilføjer han.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk