26. maj 2020
Hvem var det, der vandt i dag..... Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Hvem var det, der vandt i dag..... Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldsom TMS-sejr hos TSØ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldsom TMS-sejr hos TSØ
Opdateret 19. september 2019 kl. 22:11
Sport DAGBLADET - 19. september 2019 kl. 21:36
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Der skulle have stået 17-10.
Sådan lød det fra TMS-formand Henrik Dudek, da han i pausen af 1. divisionskampen mellem Team Sydhavsøerne og hans egne helte defilerede forbi den intermistiske presseloge for at se, om der var nogle gode billeder af ham »på rullen«.

Det var der ikke, men det var pausestillingen 14-10 i TMS-favør, han prøvede at lufte en kende utilfredshed over, selv om smilet afslørede ham.

Det var helt fint - de to point var nærmest halvvejs over Storstrømsbroen allerede, for kampen havde kun udviklet sig én vej, og det var ringstedernes - symboliseret fint ved, at Frank Mikkelsen med 30.00 på uret nappede et straffekast af den tidligere TMS'er, Andreas Stryger og dermed kom op og ramme en redningsprocent på eksakt 50.

Formand Dudek fik sit ønskede 10-17 på tavlen efter tre minutter af anden halvleg, og da sønnike Mads to minutter senere gik fra en fin til en superfin kamp og scorede til 11-18 kaldte TSØ sin første timeout efter pausen og anden i alt. Og da det nu kun var TMS Away's trommesektion, der dunkede, fik formanden sandelig også sneget sit med på et foto.

Sydhavsøerne kaldte sin sidste time-out allerede efter 13 minutter af anden halvleg - med lammende 13-24 på tavlen, og det var ren TMS-legestue med overskud til at give Morten Nyberg nogen spilletid, ligesom U19-spilleren Valdemar Gravesen fik debut og det sidste kvarter, og nærmest nåede at få det hele med fra højre back-pladsen - et kontramål, en klassisk back-scoring med langt svæv, et mål på straffekast og to minutters udvisning.

Han nåede lige på banen igen, da Morten Hempel Jensen cementerede TMS'ernes voldsomme sejr på 32-18.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?