4. august 2021
Mike Jensen hiver efter vejret.
gallery icon

Se billedserie

Mike Jensen hiver efter vejret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Mike Jensen nyder sjov træning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Mike Jensen nyder sjov træning
Sport DAGBLADET - 22. juni 2021 kl. 13:54
Af Anders Kamper

Som 33-årig har Mike Jensen efterhånden prøvet et utal af såkaldte preseasons, men han er ikke træt af dem, og den igangværende opstart med HB Køge nyder midtbanespilleren i fulde drag.

Også selv om der blev trænet ret hårdt i onsdagens første pas på Bornholm Brand Stadion i Rønne og det ikke var så varmt som mandag.

Mike Jensen tager det med udspillede lunger og et smil om munden.

- Det er dejligt, og der er godt knald på. Men det er sygt fedt. Der er knald på, og selv om det er opstart, så er det hele ikke så stramt. Nu skal vi glemme, hvad er er sket i foråret og bare blæse derud´af - score mål, vi skal grine, vi skal arbejde så sygt hårdt, og du kan jo se, at vi står og hiver efter vejret. Der er syre, men det er spil på korte baner, score mål, udfordringer, tacklinger, og så kan man sætte sig ned bagefter og være tilfreds med sin indsats. Det er bare derud´af med en masse konkurrencer også, så vi friske hovederne og og får en kickstart. Der er ikke noget at vente på - vi skal bare af sted, lyder det begejstret og engageret fra Mike Jensen.

- Jeg synes, det er sygt dejligt. Man kan altid hente noget ud af noget skidt og lære af det, men det er lige før, det næsten bare er nemmere at glemme det hele og bare sige: Nu er det noget nyt, og nu er det videre for fuld skrue. Vi tager da ting med fra foråret, som vi kan lære af, men det er en ny start nu, siger Mike Jensen, der har spillet sammen med Daniel Agger i Brøndby og sammen med både Agger og Lars Jacobsen i en enkelt landkamp i august 2010 mod Tyskland, der endte 2-2.

Hvad er forskellen på de to og så Auri?

- Det begynder vi at finde ud af. De er lige startet, men de er friske og nye, og det er ikke længe siden, de selv spillede. De kommer med nytænkning, energi og friskhed og ikke mindst noget humør. De kommer med en moderne form for træning fra deres uddannelse, og fodbolden ændrer sig hele tiden. Der er tempo på og på små flader, så vi får lov til at arbejde og få luft i lungerne. Det er fedt med mand-til-mand-spil, en mod en, to mod to - spil, hvor det går stærkt, siger Mike Jensen.

Han nyder en uge, der er helliget træning og fokus på at træne og hvile.

- Det er det fedeste at være på træningslejr. Man kan smadre igennem, maden er serveret, man kan sove godt, og så kan man give alt til træning, og om aftenen kan man ligge og se fodbold i fjernsynet. Det er skønt, siger en glad, men træt Mike Jensen inden frokosten kalder på Griffen Spa Hotel og næste træning tirsdag eftermiddag.

Foto: Anders Kamper

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?