19. januar 2020
Frederik Skoda var sit holds bedste mand mod Ajax, men det endte ikke med en sejr. Foto: Anders Kamper
Frederik Skoda var sit holds bedste mand mod Ajax, men det endte ikke med en sejr. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: HØJ gik i stå mod Ajax

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: HØJ gik i stå mod Ajax
Sport DAGBLADET - 09. november 2019 kl. 17:45
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En føring på 10-4 ude mod Ajax lørdag eftermiddag i Bavnehøjhallen var ikke for HØJ´s herrer i 1. divisionsopgøret.

Hjemmeholdet endte med at vinde 22-20 efter et stort comeback og fra en periode, hvor HØJ ellers havde et fast greb i Lars Nedergaards mandskab og med muligheder for flere mål.

Et par fejl og svage afslutninger var nok for Ajax til at komme tilbage, og Ajax fik scoret fire gange inden pausens 10-8 til HØJ, og efter sideskiftet scorede Ajax en gang mere, mens HØJ kæmpede med at score.

Det meste lå i hænderne på Gustav Falholt, Frederik Skoda og højtsvævende Jeppe Hjorth, da Morten Slundt kiggede på med en mindre fiberskade i hoften.

Ajax kom foran første gang i kampen ved 18-17 efter 49 minutters spil, og så var der ild i Bavnehøjhallen. Martin Risom gjorde det til 19-17, Gustav Falholt reducerede, men det var tydeligt, at HØJ hang i med det yderste af neglene, og friske Mikkel Bech kom ind, men kunne bidrage til at vende slaget.

Ajax havde fået overtaget, målmand Adrian Lombés Birkenheuer tog bolde igen, og i den kaotiske og højspændte afslutning kørte Ajax sejren i hus til vilde jubelscener og skuffede miner hos Jesper Fredins drenge.

Hans spillere brændte alt for mange afslutninger over de 60 minutter, og de 20 scoringer er sæsonens laveste antal hidtil.