25. oktober 2021
88. minut: Rasmus Lytsen sparker straffespark for Solrød ved 1-0 til Greve... Foto: Kasper Nørgaard Hansen
gallery icon

Se billedserie

88. minut: Rasmus Lytsen sparker straffespark for Solrød ved 1-0 til Greve... Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vanvittig afslutning på lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vanvittig afslutning på lokalopgør
Sport DAGBLADET - 09. oktober 2021 kl. 15:53
Af Kasper Nørgaard Hansen

I 88 minutter af lokalopgøret mellem Greve og Solrød i Danmarksserien var det hele en chancefattig og til tider lidt søvndyssende affære. Men så eksploderede opgøret til slut, og inden dommeren til sidst fik fløjtet af, var der spillet 99 minutter.

Men to minutter før tid - ved stillingen 1-0 til Greve på et mål af Kasper Olesen - startede løjerne for alvor. Solrød fik tildelt et straffespark, og det blev indskiftede Rasmus Lytsen sat til at sparke. Han sparkede fladt i venstre side af målet, men hér kom Greve-keeper Thobias Henriksen ned og parerede. Henriksen nåede kun lige akkurat at juble, inden dommeren fløjtede for omspark. Med henvisning til, at keeperen var gået for tidligt.

Nu var det i stedet en anden indskifter - Oliver Qvapp - som blev sat til at sparke. Men denne gang var der ikke brug for Henriksens kunnen i målet, for Qvapp sparkede bolden to meter over mål!

Men hér var balladen kun lige startet. For i det 97. minut efter et massivt Solrød-pres fik gæsterne udlignet efter hjørnespark. Rasmus Lytsen gjorde skaden god igen, da han steg til vejrs og headede bolden i mål.

Vild jubel på gæsternes bænk - men dommeren mente stadig, at der var et minut tilbage at spille i. Og med 98 minutter på måltavlen var det Mads Christensen, som efter indlæg fra venstre side, tæmmede bolden og sparkede den i nettet til 2-1.

Raseri på Solrød-bænken fulgte - og den rettede sig ikke mindst mod Greves udskiftede Mathias Tagø, som ifølge gæsterne jublede hånende. Tagø fik da også sin anden advarsel for situationen og dermed rødt.

Men minuttet efter fløjtede dommeren af, og så endte det alligevel med favoritsejr til Greve.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?