25. februar 2020
Frederik Vang ved træningen onsdag, hvor han forlængede sin kontrakt. Foto: Jeppe Lodberg
Frederik Vang ved træningen onsdag, hvor han forlængede sin kontrakt. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vang øjner jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vang øjner jubilæum
Sport DAGBLADET - 12. september 2019 kl. 01:17
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Roskilde kan godt få sat gang i produktionen af 10 års jubilæums-nåle. Den 30-årige målmand Frederik Vang skrev inden onsdagens træning under på en to-årig forlængelse af den aftale, der løb til årsskiftet, så han og klubben nu har papir på hinanden frem til udgangen af 2021 - og han kom til Rådmandshaven i juli måned 2011 fra Næstved i lidt af en byttehandel, da den nuværende FCR-målmandstræner Lasse Sørensen skiftede den anden vej til det sydsjællandske.

- Det er jeg fint tilfreds med. Det er det, jeg har arbejdet for. For halvandet år siden så det ikke så lyst ud (knækket akillessene i vinterens sidste træningskamp, red), men jeg er kommet igennem det og har forhåbentlig så brugt min kvote af skader.

- Jeg nåede et par kampe i sidste sæson, og nu kan jeg bare sige, at jeg er helt klar og håber på at blive ved med at være det. Det kan godt være, at hvis jeg får en alvorlig skade igen, så vil jeg overveje, om det er det hele værd - men hidtil har jeg hele tiden bare kæmpet for at komme tilbage, siger Frederik Vang, der med også knæ- og albueskader har haft lidt hårde vilkår til at kæmpe sig ud af skyggen på Frederik Schram, der smuttede i sommers og nu er lejesvend i Lyngby.

Men i hvert fald hidtil i denne sæson har han været førstevalget - og Marco Priis substitut, så efterhånden er der kommet 129 kampe på kontoen og udsigten til et 200 kamps-jubilæum er med forlængelsen indefor rækkevidde.

- Næste år er det min tiende sæson ,så det er længe. Men det er en dejlig klub og jeg er glad for at være her. Og der har godt nok været mange nye holdkammerater gennem tiderne. Denne sommer flere end nogensinde.

- Men selv om der er mange nye, så har vi formået at holde den gode stemning i omklædningsrummet - og forhåbentlig viser det sig også snart i tabellen, siger Frederik Vang.