3. juli 2020
Danmarks Ahmed Daghim (7) og Ben Slimane presser franske Rayane Doucoure. Foto: Jens Wollesen
Danmarks Ahmed Daghim (7) og Ben Slimane presser franske Rayane Doucoure. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: U19 videre i EM-spillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

U19 videre i EM-spillet
Sport DAGBLADET - 19. november 2019 kl. 16:01
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1004 tilskuere på Capelli Sport stadion havde det nok ikke helt så sjovt som de knap to et halvt tusinde roligans i Dublin aftenen før, men facit var noget derhenad, da det danske U19-landshold spillede sig videre mod EM med en 1-0 sejr over mægtige Frankrig.

De rød/hvide skal omkring endnu et puljespil for at komme til den rigtige EM-slutrunde, men det var de ligeglade med, da fløjten lød og de kunne gå ud til banderne, der omkranser og give highfives til kammerater og familie, der havde »mænget sig« med de mange talentspejdere på tribunen i Køge Idrætspark.

Den danske sejr blev sikret på et hurtigt mål af Gustav Isaksen. PRæcis fem minutter og 17 sekunder var der spillet, da den danske frontløber udnyttede en dyb stikning til lige at afdrible en fransk forsvarsspiller og så målmanden, inden han sendte bolden i tomt mål.

Bare tre minutter havde Gustav Mogensen en gylden mulighed for at øge, da han fik en dybdebold af Isaksen. Den franske anfører, Benoit Badiashile, der angiveligt er i Southamptons søgelys med et tilbud til Monaco på 350 millioner kroner, gled forbi bolden og så var det en friløber. Men Mogensen måtte se keeper Stefan Bajic hive en fin fodparade ud af støvlerne.

De rød/hvide dominerede helt første halvleg, mens franskmændene overtog det meste af spillet efter pausen. Det var dog ret tydeligt, at Les Bleus var godt tilfredse med resultatet, der ville sikre dem førstepladsen i puljen - og danskerne andenpladsen, da Finland ville være dårligst i målscore mellem de tre hold med seks point.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?