28. september 2020
Anders Clausen. Foto: Anders Kamper
Anders Clausen. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trænerkollegaer hylder Jungsgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trænerkollegaer hylder Jungsgaard
Sport DAGBLADET - 12. august 2020 kl. 23:26
Af Anders Kamper

Onsdag meddelte Martin Jungsgaard, at han stopper som træner i FC Roskilde med udgangen af august. Nyheden har ramt de sociale medier, og her skriver Jan Faber, træner i Vordingborg, på DAGBLADETs sportsredaktions Facebook-side:

arrow Læs også: Hvalsø gafler Jungsgaard

»Kæmpe kæmpe kæmpe respekt for dit arbejde Junge. Sammen med spillere, Clausen og stab, leverede I langt over forventning!!! Martin Jungsgaard, du kan være mere end stolt,« lyder det fra Faber.

Netop Anders Clausen stoppede 1. juli som assistenttræner i FC Roskilde - han skriver på Martin Jungsgaard Facebook-side:

»Kæmpe personlighed og super dygtig og dedikeret træner takker af. Jeg takker for tiden med dig Junge, som på mange måder var hårde, urimelige, men super spændende og ikke mindst meget lærerige. Held og lykke, hvad der end venter i fremtiden. Måske dig og Andrea (Martin Jungsgaards kæreste, red.) flytter til det nordjyske og starter et nyt kapitel?! De har forresten god Sushi i Aalborg, lyder det fra Clausen, der er rykket til det nordjyske for at slå sig ned der.

Nu skal Jungsgaard altså lokkes den vej...

arrow Det er slut - Jungsgaard stopper i FC Roskilde
12. august 2020 kl. 18:53 Opdateret: kl. 20:51
Har debatten om sexisme taget overhånd?