8. april 2020
Martin Koch bliver i HB Køge til udgangen af 2022. Foto: HB Køge
Martin Koch bliver i HB Køge til udgangen af 2022. Foto: HB Køge
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Topscorer bliver i HB Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topscorer bliver i HB Køge
Sport DAGBLADET - 22. januar 2020 kl. 09:30
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Superligaklubber har været ude efter ham i flere omgange, men nu er det lykkedes HB Køge at forlænge kontrakten med angriber Martin Koch, som klubben ikke tøver med at kalde en »kulturbærer«.

30-årige Martin Koch Helsted er topscorer i HB Køge og har sat sin underskrift på en kontraktforlængelse, der binder ham til klubben til udgangen af 2022. Den nuværende kontrakt udløber til sommer.

- Martin er en stor profil både i HB Køge og i NordicBet Ligaen, og han er en af lederskikkelserne i vores trup. Vi er derfor selvsagt meget glade for at det er lykkedes at forlænge aftalen endnu en gang«, siger klubbens administrerende direktør, Per Rud, og fortsætter:

- Martin er blevet en kulturbærer hos os, og ikke kun fordi han scorer masser af mål, men fordi han samtidig arbejder stenhårdt og bidrager med en masse til fælleskabet. Han er en nøglespiller for os, og vi glæder os over også at have ham med på holdet i de kommende år, hvor han skal være med til at sparke os i Superligaen.

Martin Koch Helsted kom til HB Køge i sommeren 2017 fra FC Helsingør og tog hurtigt pladsen i front. I dag er han faktisk all time-topscorer i HB Køg med 45 mål i 88 kampe.

- Jeg vil rigtig gerne klubben, holdet og alt bag HB Køge. Jeg vil gerne være en del af fremtiden og det nye projekt med stadion og alt deromkring. Men i den grad også holdet, der er hele tiden udvikler sig. Det er gensidigt og derfor et rigtig godt match. Vi har spillerne til at ligge højere i rækken. Auri spiller noget, der matcher rækken rigtig godt. Det er dejligt at få et stempel som kulturbærer, og jeg håber, at jeg kan være med til at inspirere de yngre, være en rollemodel og være en, som de andre i truppen altid kan komme til, siger Martin Koch, der er fra Kalundborg og har taget den lange vej derfra til Nordvest i Holbæk, videre til Helsingør og nu altså er HB Køges største profil.

Han er to år i træk blevet kåret som Årets Spiller i HB Køge - i denne sæson har han scoret 11 gange i 21 kampe.