25. maj 2020
Martin Koch ser langt efter bolden, som Jubril Adedeji ender med at sende i mål til 1-0. Foto: Anders Kamper
Martin Koch ser langt efter bolden, som Jubril Adedeji ender med at sende i mål til 1-0. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Topscorer Koch: - Jeg er skurken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topscorer Koch: - Jeg er skurken
Sport DAGBLADET - 21. september 2019 kl. 22:34
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Martin Koch ved det udmærket. Når man fører 2-1, har straffe og brænder, og kampen så ender 2-2, så peger pilen et sted hen. På skytten, der missede skuddet.

Det gjorde HB Køge-angriberen fredag aften ude mod Hvidovre.

- Jeg ventede på et udfald, men målmanden havde set video af mig og havde læst skuddet. Jeg skulle bare have været kølig og have lagt bolden i den anden side, siger Koch med hængende hoved.

- Det er bare os lige nu. Jeg er klart skurken i det her, og jeg ved godt, at kampen varer 90 minutter og at vi kunne komme igen. Det er min skyld, og den er bare ikke god. Men de andre hold scorer altså også for let på os. De skal jo ikke score til 1-1, men alle laver fejl. Når jeg laver fejl, brænder jeg store chancer, og når målmanden laver fejl, så giver det mål. Ikke at det er Kevins skyld - men sådan er det bare. Det koster, og det er frustrerendem, sukker angriberen.

- Det rykker ikke for os. Nu havde vi chancen, men vi må arbejde videre. Vi er ikke et bundhold, og stillingen viser et helt forkert billede af os. Vi er bedre end det her, men når vi ikke vinder, så er det jo svært at overbevise andre om, siger angriberen efter endnu en forspildt sejrsmulighed.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?