4. august 2020
Åh nej... Martin Koch ærgrer sig efter sin anden store afbrænder - efter godt 10 minutter. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Åh nej... Martin Koch ærgrer sig efter sin anden store afbrænder - efter godt 10 minutter. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tekst og billeder: HB Køge nedlagt af Fremad Amager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tekst og billeder: HB Køge nedlagt af Fremad Amager
Opdateret 15. juli 2020 kl. 23:39
Sport DAGBLADET - 15. juli 2020 kl. 20:57
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køge sikrede sig tirsdag overlevelsen i 1. division, da Nykøbing tabte til Vejle - men til gengæld var der ikke meget at fejre onsdag aften, da HB Køge selv var på banen; hjemme mod Fremad Amager. For i en generelt søvndyssende affære vandt gæsterne med 1-0.

HB Køge åbnede ellers kampen med en boldbesiddelse i omegnen af 60% i kampens første 10 minutter, og efter godt halvdelen af disse fik holdet da også spillet sig frem til en kæmpe mulighed, men på kanten af det lille felt helkiksede Martin Koch sin venstrebensafslutning.

Stik imod spilfordelingen var det dog Fremad Amager, der allerede efter 12 minutter kom foran med 1-0, da Markus Bay fik bugseret bolden over målstregen på et vaskeægte kludemål. Efter en god gang ping-pong-panik i hjemmeholdets forsvar.

Blot fem minutter skulle der dog gå fra den kolde dukkert, til HB Køge og Martin Koch atter havde tilspillet sig en mega-mulighed. Denne gang spillede Koch flot bandespil med Liam Jordan, inden han fra 10 meters afstand forsøgte at dreje bolden helt op i hjørnet - men bolden strøg 30 centimeter forbi sammenføjningen.

Den normalt så skarpe topscorer »skyldte« dermed allerede to pinde efter mindre en en snes minutter - det ligner ikke Koch.

Den halve time var endnu ikke spillet, da kampens fjerde rigtig store mulighed fandt sted - Fremad Amagers Pierre Larsen bankede på kassen, Kevin Mendoza reddede, og på riposten var Jean Claude Bozga lige ved at komme til at lave selvmål.

Det var på den vis en spøjs kamp, for langt henad vejen var 1. halvleg både stemningsforladt og fattig på intensitet - men når chancerne opstod, var de også store.

10 minutter inde i 2. halvleg kom den første reelle chance efter pausen, men den holdt sig mere til lige-ved-og-næsten-stadiet. HB Køge havde ellers bygget spillet glimrende op i højre side med fine førstegangsafleveringer, men midt for målet kunne Martin Koch ikke helt nå frem til Oliver Sonnes tværpasning.

Derfra gik der til gengæld i alvorlig grad »sommerkamp« i den, og først i de sidste fem minutter, begyndte der at ske lidt - udover en bunke indskftninger fra begge hold.

Ja, faktisk var det den indskiftede U19-spiller Christian Toftdahl, der var tæt på at udligne, da han i slutfasen headede snert forbi mål efter indlæg fra Magnus Häuser. I overtiden fik omtalte Toftdahl og en anden U19-indskifter, Casper Jørgensen, med fælles hjælp faktisk bolden i nettet, men linjevogteren havde allerede markeret, at bolden havde været bag baglinjen - så jublen nåede aldrig at bryde ud.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?