3. april 2020
Taastrup-træner Michael Skjold Hansen. Foto: Jeppe Lodberg
Taastrup-træner Michael Skjold Hansen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Taastrup går efter top 3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Taastrup går efter top 3
Opdateret 28. januar 2020 kl. 16:46
Sport DAGBLADET - 28. januar 2020 kl. 16:37
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste sæson hang Taastrup FC nærmest fra start til slut med en vis legemsdel i vandskorpen - og kun lige med nød og næppe lykkedes det at undgå nedrykning fra Danmarksserien.

Men i denne sæson ser det hele efterhånden noget mere stabilt ud, og trods en skidt start på sæsonen holder Taastrup lige nu vinterpause i midten af tabellen på en 6. plads. Men selv om det hidtil på alle måder er gået bedre i end i sidste sæson, havde cheftræner Michael Skjold Hansen og den øvrige sportslige ledelse faktisk troet på endnu mere af den første halvsæson.

- Målsætningen før sæsonen hed 24 point for efteråret, og med 19 har den del været lige i underkanten. Hér kan jeg især ærgre mig over vores to kampe mod Birkerød, som i min bog burde have givet minimum fire point - og måske endda seks, siger cheftræneren.

Henover vinteren er der faktisk ikke kommet nogen nye ansigter til TFC's trup - mens man omvendt har måttet sige farvel til to spillere. Frederik Hansen - én af de bærende offensive spillere - og »indskiftningsspilleren« Mads Halstrøm. Begge tager de på længerevarende rejser og er derfor ikke tilgængelige for holdet før til sommer.

Truppen er stor (nok)
- Det er selvfølgelig ærgerligt, når man kun har afgang og ikke tilgang - men omvendt var den ene »kun« en marginalspiller, hvis man må være lidt grov - og så har vi i det hele taget en god, stor trup, påpeger Michael Skjold Hansen og er i det det hele taget meget optimistisk omkring dén forårsæson, som i træningsmæssig forstand blev taget hul på for en uge siden.

Og som rent kampmæssigt begynder på lørdag med et klassisk lokalopgør mod Greve.

- Vi kigger kun opad og går hel klart efter at slutte i top 3. Det kan måske lyde dumt, da man ikke kan bruge en 3. plads til noget ift. oprykningsmuligheder, men vi må også være realistiske. KFUM og Ledøje-Smørum er i en klasse for sig lige nu, siger træneren og tilføjer mere overordnet:

- Vi tror på os selv og vores koncept, som et eller andet sted bliver tydeligere og tydeligere. Det vil sige »possession«, kontrol og bolderobringer. Det er mantraet. Vi er ved at være trygge i spillestilen, men i efteråret fik vi dog sjusket lidt for mange mål væk efter boldtab på egen banehalvdel. Det må vi få skåret væk, så skal det nok blive et godt forår.