4. december 2020
Se her, Eichwald - så gør jeg lige sådan her, og vupti, så er jeg forbi. Niclas Christiansen udfordrer. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Se her, Eichwald - så gør jeg lige sådan her, og vupti, så er jeg forbi. Niclas Christiansen udfordrer. Foto: Mie Neel
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Roskildes enmandshær fintede forgæves

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Roskildes enmandshær fintede forgæves
Opdateret 09. oktober 2019 kl. 23:07
Sport DAGBLADET - 09. oktober 2019 kl. 21:06
Af Jeppe Lodberg

Nede med 9-16 ved pausen behøvede Roskilde Håndbolds mænd om ikke et mirakel, så i hvert fald en pokkers god start på anden halvleg, hvis de onsdag aften skulle have point ud af hjemmekampen i 1. division mod Team Sydhavsøerne.

Det fik de ikke just. Gæsternes Nicklas Petersen åbnede scoringen til 9-17, og Malthe Skytte »svarede igen« ved at ramme træværket. TSØ var flinke at begå en teknisk fejl i næste angreb, men det hjalp intet, for Tobias Faurskov fik reddet sit efterfølgende underhåndsskud. Ny teknisk fejl af gæsterne - besvaret Skytte med en ditto, og så sagde kampens angrebsmæssige hidtidige oplevelse, Kristian Vukman, tak for det og øgede til 9-18, der efter en teknisk fejl af Faurskov også blev 9-19 efter kontrascoring og bare fire minutter løbet gennem timeglasset.

Kampen var naturligvis afgjort i lollikkernes favør, men den var ikke slut endnu, og dén ros skal hjemmeholdet have:

De kæmpede videre med alt, hvad de havde og lykkedes i perioder med at skrue angrebstempoet op. Fra Rune Hedevang scorede roskildensernes første mål efter pausen efter syv minutters spil og 11 minutter frem fik de blå/hvide nettet syv gange. Primært takket være Niclas Christiansen.

Desværre for det store flertal af vel 500 tilskuere var Sydhavsøernes føring kun skrumpet med ét mål til 17-25, og hurtigt var »gabet« oppe på ti mål igen. Roskildenserne kunne ganske enkelt ikke holde de vel i snit 20 kilo tungere modstandere, når de kom i høj fart - og det blev de ved med.

Og Niclas Christiansen blev ved at slå tilbage med sine rappe finter og gennembrud, hvilket TSØ'erne ikke turde tage rigtigt fat i, så han nåede op på ti mål og fik noget nær ene mand begrænset nederlaget til 23-31.

Her billeder fra opgøret. Foto: Mie Neel

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?