22. januar 2021
Martij Mauer er flyvende. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Martij Mauer er flyvende. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS tabte tæt, hård kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS tabte tæt, hård kamp
Sport DAGBLADET - 08. september 2020 kl. 21:10
Af Anders Kamper

Efter de 50 gode minutter lørdag mod Mors-Thy skulle TMS Ringsteds Liga-oprykkere tirsdag aften spille sæsonens første hjemmekamp. Modstanderen var Jan Pytlick SønderjyskE-hold, som TMS slog sidste sæson i pokal´en - dog ikke under Jan Pytlick.

TMS-drengene legede med det meste af vejen, men fik lov til at slide og slæbe for hvert eneste mål - hele tiden med Morten H. Jensen som den centrale spiller, som ansvaret om mål hviler på.

TMS førte det meste af 1. halvleg, kom bagud 7-9, kom på 10-10 og var bagud 11-12 ved sideskiftet. Fra 17-17 stak gæsterne af til 17-20 efter 43 minutter, og her måtte store Martin Dahlin humpe fra banen med ankelsmerter efter en nærkamp i TMS-forsvaret. Det så ikke godt ud, da den tidligere TMSer blev hjulpet ud af hallen.

TMS Ringsteds smalle trup kom på overarbejde, og regulært var der to bagspillere af skifte med. Ikke meget i det selskab under maksimalt fysisk pres, og TMS lider under, at Martin Risom og Andreas Hampe er ude. Ydermere sad stregspiller Joachim Møller ude med en blødning i låret, og det er uvist hvornår han kommer i kamp igen.

Efter 46 minutter var TMS nede 18-22, og nu var håbet om sejr ude på overdrevet.

Med heroisk fight fik TMS dog kæmpet sig til en smule spænding ved 23-24 (Legér) og 24-24 ved Anton Bramming, SønderjyskE svarede igen og førte 27-25 ved halvandet minut igen.

TMS gik efter den spinkle chance mod en overmagt, men tiden gik til sidst i den rodede affære, og Laurids Legér huggede på overliggeren. SønderjyskE havde bolden med 35 sekunder igen, og da Tobias Møller scorede til 28-25 var det slut.

Håndboldligaen, mænd
TMS Ringsted - SønderjyskE 26-28 (11-12)

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?