18. januar 2020
Anton Bramming brænder hér - symptomatisk for kampen - en friløber på Otterups sprællemandskeeper, Kristian Ruben. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
gallery icon

Se billedserie

Anton Bramming brænder hér - symptomatisk for kampen - en friløber på Otterups sprællemandskeeper, Kristian Ruben. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS tabte i Otterup - igen-igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS tabte i Otterup - igen-igen
Opdateret 08. september 2019 kl. 22:06
Sport DAGBLADET - 08. september 2019 kl. 16:37
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsted tabte søndag - for fjerde gang i træk - på udebane til Otterup, som denne gang vandt med 31-29.

Man troede ganske enkelt ikke sine egne øjne i 1. halvleg. Efter at TMS Ringsted de sidste tre gange i træk har fået store prygl, når de gæstede Otterup, skulle man godt nok tro, at de grønblusede efterhånden var klar over, hvad man kan forvente i denne hal.

Men åbenbart stadig ikke, for fynboerne kom igen-igen blæsende ud af starthullerne, mens TMS lignede en flok forvirrede skoledrenge i 1. halvleg. I særdeleshed Ringsteds angrebsspil var helt til rotterne - eller det vil sige; det var det egentlig ikke, for holdet kom frem til masser af åbne scoringschancer. Men afslutningerne - av av!

Det siger alt, at Otterups keeper Kristian Ruben havde utrolige seks redninger i løbet af bare de første otte minutters spil! Han blev »skudt verdensmester« af TMS'ernes ene febrilske afslutning efter den anden.

I den anden ende peb målene omvendt ind, og Frank Mikkelsen i TMS-målet havde efter 13 minutter blot haft én redning. Derfor hed stillingen da også hele 10-4 til Otterup på dét tidspunkt - og hans afløser i målet, unge William Asmussen, fik stort set heller ikke fat i noget.

Derfor nåede stillingen også op på 12-5 til fynboerne efter omkring 20 minutters spil, før udeholdet langt om længe fik bedre fat. Efter en skidt start på kampen fik TMS' vel nok største profil, Nicolaj Nørager endelig gang i i assistspillet - men også fra en uventet kant kom TMS bedre med igen.

Marginalspilleren Christian Wacher sendte nemlig to drøn i kassen på kort tid, og med fem minutter til pause var midtsjællænderne nu »kun« bagud med 11-15. Men men; atter en gang kom TMS i modvind, og når man som hold kun har to (!) målmandsredninger på en halvleg, så er der ikke noget at sige til, at man er bagud med 13-18 ved pausen.

Fra 2. halvlegs start lignede gæsterne til en start et hold, der havde fundet en portion ekstra gejst, og havde efter seks minutter reduceret til 18-20 - ikke mindst takket være en »genopstanden« Nicolaj Nørager. Tre mål lavede han på et par minutter, og så virkede kampen helt tæt igen.

Men sørme om så ikke TMS'erne TO gange i træk kylede bolden lige ind i hænderne på Otterups Kristoffer Vestergaard, så denne nemt kunne løbe ned og score på kontraløb begge gange.

Trods mange genvordigheder kom udeholdet alligevel op på kun at være bagud med 24-25 minutter igen, og det skyldtes ikke mindst et hav af udvisninger til Otterup, som på dette tidspunkt var nået op på hele syv af slagsen.

Det hele bølgede vildt frem og tilbage, og Mads Dudek brændte fra fløjen, da han kunne have udlignet - og kort efter ramte Frank Mikkelsen stolpen, da han fra egen ende ville kaste bolden i tomt mål i hjemmeholdets 7-mod-6-spil.

Og så gik det alligevel galt for udeholdet - og hér blev det i særdeleshed afgørende, at TMS Ringsted SLET ikke havde styr på Otterus Mats Gordon på venstre fløj. Uhyrlige 15 mål scorede han, og hvis man tillader en enkelt spiller at score så meget, er det også svært at vinde en håndboldkamp.