5. juni 2020
Morten Nyberg skal være træner i FIF næste sæson sammen med Morten Mogensen. Foto: Kasper N. Hansen
Morten Nyberg skal være træner i FIF næste sæson sammen med Morten Mogensen. Foto: Kasper N. Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS-spiller bliver træner i FIF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS-spiller bliver træner i FIF
Sport DAGBLADET - 27. marts 2020 kl. 11:55
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For få måneder siden blev det meldt ud, at Morten Nyberg stopper som spiller og assistenttræner i TMS Ringsted efter denne sæson og at han gik efter et trænerjob i en anden klub.

Den har han fundet nu, og Nyberg skulle ikke langt væk fra sin egen stamme, idet han efter sommerferien tiltræder i FIF, hvor han spillede som ung og satte karrieren på skinner.

Nu vender han tilbage for at blive træner i makkerskab med Morten Mogensen, der har trænet FIF-mændene i denne sæson - først sammen med Jimmy Albrechtsen og siden med Jesper Monrad.

M&M skal altså styre FIF-mændene fra næste sæson, hvad enten de bliver i 1. eller rykker ned 2. division. FIF har stadig chancen for at blive oppe, afhængig af sæsonens udgang om hvad der sker med de sidste tre ordinære kampe.

- Med Morten Mogensen og Morten Nyberg Kristensen har vi fået det team, vi ønskede, og de to herrer glæder sig til hurtigst muligt at kunne komme i gang med planlægningen og endnu mere træningen frem mod den nye sæson, lyder det fra FIF på deres Facebook-side, hvor der skrives om 34-årige Nyberg.

»Morten Nyberg Kristensen er i skrivende stund stadig aktiv som spillende assistenttræner i TMS og har en lang aktiv karriere bag sig, denne bliver dog den sidste inde på banen. Morten er tidligere FIFer, hvor han spillede i 13 år som ungdomsspiller. Han har derudover været forbi ligaklubber som Nordsjælland Håndbold, Århus GF, Team Tvis Holstebro, Ribe-Esbjerg og TMS Ringsted.

Det er altså en profil med erfaring fra højeste niveau som spiller, som vi har store forventninger til, at han kan omsætte i sin kommende trænergerning i FIF.«

Om makker Morten Mogensen:
»Morten Mogensen er stadig en ung træner, der i sin tid i FIF har trænet 2. division damer med en førsteplads som resultat, og de seneste to år har været ansvarlig for U19 drenge. U19 drenge har haft en stejl opadgående kurve, som i denne sæson kulminerede i at være ubesejret i ligaen, kvalificeret til det nu aflyste DM med en 5 måls sejr hjemme mod GOG, som helt åbenlyse resultatmæssige beviser på, at Morten er en super dygtig træner og leder. Morten har bevist, at han netop besidder det at kunne skabe rammerne for udvikling af unge talenter, hvorfor vi finder det helt naturligt at Morten fortsat skal være med til at udvikle disse unge spillere i den kommende sæson.«

Morten Mogensen fortsætter med at være med omkring FIF´s U19-hold.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?