3. juni 2020
TMS Ringsteds spillere må vente nogle uger endnu, før de kommer i gang. Foto: Jeppe Lodberg
TMS Ringsteds spillere må vente nogle uger endnu, før de kommer i gang. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS og Nordsjælland må vente en tid endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS og Nordsjælland må vente en tid endnu
Sport DAGBLADET - 24. marts 2020 kl. 22:03
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så længe Danmark er lukket så ned, så længe kommer håndboldklubberne i de to bedste rækker ikke i kamp.

Derfor ligger det fast, at TMS Ringsteds mænd og kvinder i 1. division, Nordsjællands mænd i Ligaen og Roskilde Håndbolds mænd og kvinder i 1. division ikke får spillet sæsonen færdig på denne side af påske.

Det er nemlig retningslinjerne fra myndighederne, som Divisionsforeningen Håndbold følger og afventer i den kommende tid, og foreningen holder flittige møder i denne tid.

Tirsdag blev der holdt møde igen, og her var det selvsagt et tema, at OL nu er udskudt til 2021, og derfor kan holdene nu spille helt frem til slutningen af juni for at få spillet grundspillet færdig og muligvis en form for slutspil, hvis det er muligt i en eller anden form afhængig af, hvor meget tid der er.

- Udsættelsen af OL giver os nogle muligheder, da presset fra IHF om at få afviklet OL-kvalifikationen her i foråret dermed er aftaget. Men vi ved jo endnu ikke, hvad der skal ske med de europæiske klubturneringer, så der afventer vi også, siger Divisionsforeningens direktør Thomas Christensen til TV 2 SPORT.

- Vores klare førsteprioritet er at få spillet grundspillet færdigt, men vi har da også et håb om mere.

Hvor længe kan I blive ved med at afvente? spørger TV2 Sport.

- Vi har ikke sat nogen deadline, men der er en absolut bagkant, der hedder 30. juni, da mange kontrakter løber dertil, og flere spillere derefter skifter klubber, siger Thomas Christensen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?