30. maj 2020
Katrine Thomsen lavede fem mål i storsejren. Foto: Anders Kamper
Katrine Thomsen lavede fem mål i storsejren. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS-kvinder ydmyger Stjernen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS-kvinder ydmyger Stjernen
Opdateret 12. oktober 2019 kl. 15:55
Sport DAGBLADET - 12. oktober 2019 kl. 15:09
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsteds 1. divisionskvinder fik meget lidt modstand i lørdagskampen hjemme mod Stjernen fra Odense. Hele 34-19 vandt TMS, og dén sejr var på dagen ikke et mål for stor.

TMS-pigerne fik en glimrende start på kampen - uden egentlig at spille drømmehåndbold. Men de grønblusede leverede en koncentreret indledning mod et tydeligvis udfordret Stjernen-hold. Man fristes til at sige, at der er en grund til, at holdet ligger sidst i divisionen - og i øvrigt er oprykkere.

Gæsterne havde især problemer i opdækningsdelen i 1. halvleg, hvor TMS kom på 6-2 og lidt senere 9-5. Hér var det i særdeleshed nogle af de (i forhold til sidste sæson) nye TMS-piger, som gjorde et godt indtryk. Og på dette tidspunkt havde højreback Sofie Johansen nettet tre gange, mens playmaker Clara Iding havde lavet to.

Men efter indledningen, hvor hjemmeholdet altså lynhurtigt slog et fire-måls-hul, var det meste af 1. halvleg ellers isoleret set rimelig jævnbyrdig. De to hold »byttede mål« i en længere periode - men ved 13-9 efter 22 minutter lignede det nu stadig ikke ligefrem panik omkring TMS-bænken, hvor træner Thomas Brønd stod roligt med hænderne i siden.

Der var sådan set ikke rigtig de store problemer med at dæmme op for Stjernens skytter - med en undtagelse i gæsternes venstreback Laura Larsen, som nettede fire gange på fem forsøg i 1. halvleg. Men 18-12 var klart den største føring, TMS'erne var gået til pause med i denne sæson.

Skulle der ved pausen være nogen, der var i tvivl om, hvorvidt kampen var afgjort - eller om der stadig kunne nå at snige sig en spænding ind i kampen, skulle de bare overvære de første syv minutter af 2. halvleg. For hér havde Ringsted nemlig scorede fem ubesvarede mål, og så hed den ulige kamp 23-12 på måltavlen.

Herfra var det udelukkende et spørgmål om, hvor høj koncentration TMS kunne holde i resten af opgøret, for alene dét ville afgøre, hvor stor sejren skulle blive. Og den skulle så altså blive på 15 mål.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?