12. august 2020
Thomas Brønd og TMS-kvinderne har grund til panderynker efter nederlaget i Hadsten. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
Thomas Brønd og TMS-kvinderne har grund til panderynker efter nederlaget i Hadsten. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS-kvinder er nu igen en del af bund-sumpen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS-kvinder er nu igen en del af bund-sumpen
Sport DAGBLADET - 11. januar 2020 kl. 17:07
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsteds 1. divisionskvinder stod lørdag over for en klassisk »fire-points-kamp« før udekampen mod Hadsten. For med en sejr ville TMS'erne kunne lægge hele seks point ned til placeringen som nummer ni - en placering, som betyder nedrykningsspil, når grundspillet er ovre.

Dén plads indtages af netop Hadsten, og det betød omvendt, at hvis TMS Ringsted tabte opgøret, ville holdet pludselig kun være to point foran Hadsten i det samlede regnskab.

Og det blev netop til et TMS-nederlag på 24-27 - efter 60 minutters håndbold, hvor midtsjællænderne haltede efter det meste af tiden. Det vil sige; de første 13 minutter gik det udmærket for gæsterne, som fulgte fint med og på dette tidspunkt stod der stadig 6-6 på måltavlen. Men i det sidste kvarter af 1. halvleg gik tingene helt skævt for Thomas Brønds tropper - og så gik Ringsted til pause bagud med 10-15.

Syv minutter før slutfløjtet var Hadsten da også stadig stensikkert foran - nu med 26-20. Dermed virkede kampen klart afgjort, men med fire mål på stribe skabte udeholdet alligevel spænding til sidst. TMS kom dog ikke tættere på end dét, og dermed var nederlaget en realitet.

I den samlede stilling ligger TMS Ringsted godt nok stadig nummer fem - og det lugter jo ingenlunde af bundhold - men stillingen lyver så absolut: For det første er der som nævnt bare to point ned til 9. pladsen - og værre en endnu for TMS, så har holdet spillet en kamp (eller endda to kampe i visse tilfælde) flere end de øvrige hold i rækken.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?