2. juni 2020
Nicolaj Nørager scorede ni gange for TMS i sejren over FIF. Foto: Anders Kamper
Nicolaj Nørager scorede ni gange for TMS i sejren over FIF. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS knuste FIF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS knuste FIF
Sport DAGBLADET - 19. oktober 2019 kl. 17:28
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De skulle lige i gang, de grønne, og FIFerne var godt med i starten, men efter 15-18 minutters spil begyndte forskellen at vise sig.

arrow Læs også: FIF-træner storroser TMS-hold

TMS Ringsted var en klasse eller to bedre end lørdagens hjemmehold på Frederiksberg og kunne tage hjem med en sejr på 32-19 efter 13-7 ved pausen.

TMS-træner Christian Dalmose tog timeout med FIF foran 6-5, og fra 7-7 gik det stærkt. I en ruf var TMS foran netop 13-7, og så var den kamp i realiteten slut. På vej mod storføringen brændte ellers storspillende Nicolaj Nørager et skud fra egen banehalvdel mod tomt mål, hvor overliggeren var i vejen, men det var en krusning på overfladen af topscoreren, der næsten gjorde hvad han ville, for var der ikke en mand fri, så gik eller skød han selv.

TMS-mål mod FIF
  • Nicolaj Nørager 9 (1)
  • Andres Magaard 8
  • Michael Riis 3
  • Anton Bramming 3
  • Simon Omme 3
  • Jakob Jessen 2
  • Christian Wacher 1
  • Mads Dudek 1 (1)
  • Oskar Rasmussen 1
  • Morten H. Jensen 1

Nørager var en bare en af flere velspillende TMSere på dagen med anført af Andreas Magaard på stregen, Frank Mikkelsen spillede sig op, Christian Wacher viste sig frem, og Jakob Jessen legede kispus et par gange med eks-holdkammerat Thomas Matic, der skældte og smældte på dommerne i kampens indledning.

Også Michael Riis og Morten Nyberg fik spilletid på vej tilbage mod topform, og Riis krydrede en fin kamp med tre mål og nogle frispilninger, som kun han kan svævende en meter oppe i luften.

Morten H. Jensen udgik med en øm fod efter få minutter, kom på banen igen, uden helt at ramme dagen, og det samme kan noteres om Mads Dudek. At dømme på dommernes mimik var han tæt på et rødt kort til sidst, men slap med to minutters afkøling.

Her var TMS sikker på sejren. FIF´erne havde ikke meget at komme med mod overmagten.

21spo tmss (18)

Simon Omme afslutter. Foto: Anders Kamper


Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?