21. september 2020
Joachim Møller skifter til TMS Ringsted med øjeblikkelig virkning. Foto: Jens Wollesen
Joachim Møller skifter til TMS Ringsted med øjeblikkelig virkning. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS henter stregspiller i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS henter stregspiller i Næstved
Opdateret 29. november 2019 kl. 16:37
Sport DAGBLADET - 29. november 2019 kl. 16:26
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsted har i noget tid været på udkig efter en tredje stregspiller for at supplere Sebastian Thor og Andreas Magaard, og det har man nu fundet i Joachim Møller - en mand, som stort set kommer fra lokalområdet.

- Vi har denne gang ikke kigget så langt væk, idet vi har fundet ham i Næstved. Joachim Møller har de sidste sæsoner - trods sine kun 21 år - været en bærende spiller i Næstved/Herlufsholm både i forsvar og angreb. Han er en stor og stærk spiller på 2 meter og 105 kilo, skriver TMS Ringsted i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Joachim har tidligere været i TMS som U18-spiller, men valgte at flytte til Næstved, hvor han samtidig bor.

Joachim Møller er selv ganske begejstret for skiftet:

- Jeg var ikke i tvivl, da TMS Ringsted henvendte sig. Jeg kender klubben og lederne omkring holdet fra min tid i klubben. Jeg synes tidspunktet for at prøve mig af i 1. division er den rigtige. Jeg håber selvfølgelig det kan blive Ligabold efter sommerferien, det får jeg selv lov til at påvirke, siger han og uddyber.

- Jeg har været et par sæsoner i Næstved, hvor jeg har udviklet mig, og har haft en god træner i Tomas Laursen. jeg mener, at jeg har rykket mig spillermæssigt og fysisk, lige som jeg føler mig mere moden til udfordringen. Jeg glæder mig til opgaven og til at blive trænet af Christian Dalmose.

Og netop træner Dalmose mener sagtens, at de grønblusede kan bruge yderligere en stregspiller på holdet.

- Vi så bl.a. i kampene mod HEI og Roskilde, at vi er lidt sårbare, når vi mangler en stregspiller både i forsvar og angreb. Vi kender Joachim, hvor han har været i klubben og vi har fuldt ham i tiden i Næstved/Herlufsholm. Jeg synes det ser spændende ud, han kan bruges i begge ender, hvor han har størrelsen og fysikken.

- Vi skal nu have ham op i 1. divisionstempo, og bygget endnu mere fysik på ham, så tror jeg på det kan blive rigtig godt, siger træneren.

TMS og Joachim Møller har indgået en aftale på to et halvt år, der gælder med omgående virkning. Det betyder at han allerede kan være med i klubbens næste kamp ude mod Odense d. 6. december.

Har debatten om sexisme taget overhånd?