21. januar 2021
Lauritz Legér og MS kæmpede forgæves i Sønderborg. Foto: Jens Wollesen
Lauritz Legér og MS kæmpede forgæves i Sønderborg. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS hang på i Sønderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS hang på i Sønderborg
Sport DAGBLADET - 04. december 2020 kl. 21:27
Af Jeppe Lodberg

TMS Ringsteds Ligamænd var ikke mange tommer fra at slå SønderjyskEs ditto i sæsonens anden tællende kamp om point.

26-28 tabte Christian Dalmoses tropper i egen hal, og fredag aften var det så tid til returopgør i Skansen i Sønderborg - uden Frank Mikkelsen i målet, da hans hold i ryggen »stadig holdt«.

Det gav genvalg til 19-årige Tobias Lantz ikke alene på holdkortet, men på banen fra start. Og sikken en start for både den unge keeper og for TMS i almindelighed.

Da Christian Dalmose efter syv minutter kaldte til time-out, viste måltavlen 4-4 - med to TMS-scornger til hver af Morten H. Jensen og Lauritz Legér. Og kort derefter reddede Tobias Lantz så for femte gang, og sendte Martin Risom afsted i kontra til 4-5.

Efter 16 minutter blev hjemmeholdet ramt af dierkte rødt kort, og minuttet efter gjorde Andreas Magaard det til 7-8, hvilket skulle vise sig at være den næstsidste føring til gæsterne.

16-15 førte SønderjyskE blot ved pausen, og to mål på halvandet minut af Legér gav så TMS føringen på 16-17, men den gamle landsholdsplaymaker Thomas Mogensen tog bolden i egne næver og bragte på mindre end et minut værterne tilbage i front - og der blev de.

Efter 13 minutter af anden halvleg scorede Mads Dudek sit andet mål på stribe fra venstre fløj - til 23-22 - men to scoringer på straffekast gav SønderjyskE kampens første tremåls-føring, og så var det TMS-forsvarsgeneral Sebastian Thors tur til at se direkte rødt med et lille kvarter igen.

Det fik nu ikke de grønblusede til at pakke sammen og tage hjem. Næh, de var i arbejdshandskerne, og dem beholdt de på.

Med seks et halvt minut igen hakkede Oskar Vind Rasmussen hjemmeholdets føring ned til to, 29-27, men en del fejlafleveringer i hastværkets navn kostede til sidst, så SønderjyskE endte op med at vinde 33-29.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?