15. august 2020
Lauritz Reinholdt Legér og Christian Dalmose sammen ved underskrivelsen af kontrakten. Foto: TMS Ringsted
Lauritz Reinholdt Legér og Christian Dalmose sammen ved underskrivelsen af kontrakten. Foto: TMS Ringsted
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS gafler stortalent på Lolland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS gafler stortalent på Lolland
Sport DAGBLADET - 19. november 2019 kl. 00:19
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag eftermiddag meddelte Lauritz Reinholdt Legér, at han stopper i barndomsklubben Team Sydhavsøerne til sommer, og straks begyndte spekulationerne om hans kommende klub.

Den kom så frem mandag aften, da TMS Ringsted kunne overbringe www.sn.dk nyheden om, at stortalentet skifter til klubben næste sommer på sjælden lang kontrakt: Tre år får Lauritz Reinholdt Legér i TMS i første omgang, og dermed er en af byggestenene til fremtidens TMS-hold på plads.

I sidste uge meddelte klubben, at man har hentet Martin Risom.

Med Lauritz Reinholdt Legér har TMS sikret sig et af dansk håndbolds helt store talenter som venstre back og playmaker, og med tiden kan den 19-årige unge mand blive afløser for Nicolaj Nørager.

»Lauritz spiller både playmaker og venstre back, og var en del af det Danske U19 landshold som vandt VM bronze i Nordmakedonien. Det gjorde han i øvrigt så godt, at han efter turneringen blev kronet med en plads på All Star-holdet som holdets playmaker,« lyder det fra TMS i en pressemeddelse med fortsættelsen:

»Det er således ikke et hvilket som helst talent TMS Ringsted A/S har trukket til klubben. Lauritz har fået hele sin håndboldopdragelse i Sydhavsøerne med et enkelt års afstikker til efterskolen i Oure, hvor han i øvrigt vandt DM med GOG's U17 hold.«

- Jeg føler, det er det helt rigtige klubskifte for mig netop nu i min karriere, hvor det er et step op for mig. TMS Ringsted har igennem længere tid presset på i toppen af 1. division plus sidste års korte ophold i Ligaen. Jeg håber meget på en direkte oprykning til min nye klub i indeværende sæson, således jeg kan udvikle mit håndboldtalent på øverste niveau, og forhåbentlig være med til vi bliver, og derefter bygger på. Jeg har hørt meget godt i mit netværk om træningsmiljøet og klubbens organisation, ligesom jeg har haft rigtige gode snakke med Christian Dalmose om min kommende rolle i TMS Ringsted, siger Lauritz Reinholdt Legér.

- Nu vil jeg gøre mine ting 100% færdigt i Sydhavsøerne, hvor jeg har været i klubben i alle mine ungdomsår. Jeg vil slutte godt af, og være medvirkende til at Sydhavsøerne ender så højt i tabellen som muligt.

TMS-træner Christian Dalmose er mere end godt tilfreds.

Vi er i TMS Ringsted er rigtig glade for, at vi kan tiltrække dygtige unge landsholdsspillere til klubben. Sidste sæson var det Andreas Magaard, i denne sæson Oskar Rasmussen og altså til den kommende sæson Lauritz. Det viser, vi gør noget rigtigt, og at de unge mennesker kan se, at de bliver trænet godt og får rigelig med spilletid, således de kan fortsætte deres positive udvikling. Jeg ser et kæmpe potentiale i Lauritz, og glæder mig til at få ham under mine vinger.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?