26. februar 2021
Patrick Bols er ny målmand i TMS Ringsted.
Patrick Bols er ny målmand i TMS Ringsted.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS Ringsted henter ny målmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS Ringsted henter ny målmand
Sport DAGBLADET - 18. januar 2021 kl. 16:28
Af Anders Kamper

TMS Ringsted skifter markant ud i målet efter denne sæson. Mandag meddeler klubben således, at den har skrevet en tre-årig kontrakt med 30-årige Patrick Bols, der fremover skal danne par med Tobias Lantz Pedersen.

Dermed står det klart, at Frank Mikkelsen og Brian Jørgensen stopper i klubben.

Patrick Bols er 198 cm høj, vejer 96 kg født og er opvokset i Hobro. Han startede seniorkarrieren med tre år i KIF Kolding og derefter to år i Odder.

Derefter gik turen nordpå til norsk håndbold med tre år hos Kolstad i den bedste række. Derfra gik turen stik syd til den spanske klub Helvetia Anaitasuna i Pamplona, hvor han har stået i tre sæsoner.

Klubben i nordøstlige del af Spanien ligger netop nu nummer syv i den bedste spanske række.

TMS Ringsted fortæller, at Patrick Bols er den målmand, der har flest redninger i første halvdel af sæsonen i den bedste spanske række med 170 og med en redningsprocent på 33%, og han blev nomineret til månedens spiller i november.

- Nogle gange opstår der bare nogle muligheder, man må forfølge. I dette tilfælde med Patrick Bols. Mikkel Tønners (assistenttræner, red.) og jeg har brugt rigtig meget tid på at nærstudere Patrick på video fra den spanske liga, ligesom vi har trukket på vores netværk i det spanske. Vi er enige om, at vi får en spændende keeper med en masse erfaring fra andre ligaer og som første målmand. Han er specielt god på nærskud på kanterne og en hurtig igangsætter. Jeg ser frem til samarbejdet med Patrick, som vi heldigvis har fået på en længerevarende aftale med, lyder det begejstret fra TMS-cheftræner Christian Dalmose.

Selv siger Bols i en pressemeddelelse fra TMS:

- Da min agent skabte kontakt mellem TMS Ringsted og mig, og jeg fik en god snak med både ledelsen, Dalmose og Tønners, faldt jeg straks for projektet, ambitionen om forhåbentlig at forblive i ligaen og ligge lag på, således sjællandsk håndbold også har ligabold. Det var lige det, der skulle til. Min kæreste og jeg havde allerede gjort os tanker om, at vi skulle tættere på Danmark. I Spanien er der et hold, Barcelona, og alle os andre. I Danmark er der flere hold og større jævnbyrdighed, og det glæder jeg mig til at blive en del af.

- Samtidig vil jeg gerne være en del af byen, og møde de mennesker, som bakker os op til kampene. Derfor har min kæreste og jeg også valgt, at vi flytter til Ringsted, ligesom jeg gerne vil gøre en indsats for klubbens unge keeper talenter med en ugentlig træning, siger målmanden.

I dag er Bols også træner for sin klubs unge målmænd.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?