25. september 2021
Jeppe Olsen (th.)  har svært ved at bevare pessimismen på TIKs bænk. Foto: Anders Kamper
Jeppe Olsen (th.) har svært ved at bevare pessimismen på TIKs bænk. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TIK Taastrup med kanontrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TIK Taastrup med kanontrup
Sport DAGBLADET - 29. juli 2021 kl. 11:22
Af Kasper Nørgaard Hansen

I løbet af den seneste halvanden uge har vi hér pÅ sn.dk sat fokus på en stribe sjællandske håndboldhold og deres sæsonforberedelser - ikke mindst flere i herrernes 2. division.

Og både fra Roskilde og Køge har det samstemmende lydt noget i stil med, at »Taastrup, dem skal I vist have jer en god snak med også, for de satser da helt vildt«.

-Jaeh, altså vi har da i hvert fald fået skruet en ret god trup sammen, lyder det i første omgang kortfattet og med et grin i enden fra Taastrups nye cheftræner og tidligere assistent, Jeppe Olsen.

Allerede i foråret annoncerede klubben, at man havde hentet playmaker Andreas Stryger fra Team Sydhavsøerne fra den kommende sæson. Men den tidligere HØJ- og TMS Ringsted-spiller er ikke den eneste nye profil, der er hentet til fra 1. division.

Også den 24-årige venstreback Magnus Campbell er kommet til Taastrup, og for ham er det et gensyn med barndomsklubben. Senest har han spillet i Ajax og også han har i øvrigt optrådt for TSØ.

De to er sikre kort, men sørme om ikke Taastrup har endnu en snøre ude efter en spiller med ganske meget af samme klubhistorik som de to øvrige. Højrebacken Gustav Falholt, der har spillet i netop både TSØ, HØJ og Ajax, kan nemlig være den tredje spiller, der ryger direkte fra 1. division og til TIK.

Kan i kursiv, fordi det endnu ikke er 100% sikkert, at også denne profil vil være at finde i den mørkeblå spilledragt, når 2. division skydes i gang i september.

- Gustav kunne ikke helt blive enig med Ajax om sine civile arbejdstider, så nu starter han op hos os og ser, om det er noget, han har lyst til. Han arbejder rigtig meget, så 1. division passede måske ikke så godt ind dér. Men han kommer og deltager i hele træningsopstarten i august, og så har vi aftalt at tage en snak derefter for at se, hvad han siger til det, fortæller Jeppe Olsen opklarende.

Uanset hvad er det et kraftigt forstærket Taastrup-mandskab, der tager hul på sæsonen lige-om-snart, for udover de allerede nævnte kommer også de to 19-årige talenter Christopher Langvad og Magnus Frid tilbage til klubben. De to er en del af dét hold, der for nogle år siden var med til at vinde U16-DM for TIK - men som siden har været ude og få hår på brystet på Ajax' U19-hold.

Men lige så væsentligt har ikke en eneste spiller forladt Taastrup-mandskabet siden den kraftigt corona-forkortede sæson 2020/2021 blev endegyldigt afblæst i starten af året. Og selv om Jeppe Olsen meget nødig vil lægge for stort pres på sine spillere, indrømmer han da også, at det på forhånd er svært at bevare pessimismen.

- Jeg vil lyve, hvis jeg sagde, at vi ikke har en sindssygt god trup med en 14-15 mand af rigtig høj kvalitet. Vi satser bestemt på at kunne blande os i toppen, men det er ikke sådan noget med, at jeg vil sige, at vi skal rykke op, påpeger Jeppe Olsen og konkluderer.

- Jeg synes stadigvæk, at førstepladsen må ligge til Roskilde. De har et rigtig godt hold, og de har spillet sammen i mange år. De har en god gameplan og masser af kontinutitet med f.eks. den samme træner i lang tid.

Stemmer du til kommunalvalget i år?