11. juli 2020
Emma Navne (th.) sammen med Lugis mandlige modtager af Åke Stenmo-prisen, Albin Carlsson. Foto: Lugi
Emma Navne (th.) sammen med Lugis mandlige modtager af Åke Stenmo-prisen, Albin Carlsson. Foto: Lugi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svensk hæder til Navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svensk hæder til Navne
Sport DAGBLADET - 26. marts 2020 kl. 14:43
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Emma er en bærende holdspiller i både angreb og forsvar. Som også udenfor banen tager stort ansvar for holdets udvikling, både sportsligt og socialt.«

Med disse ord samt 20.000 svenske kroner modtog den tidligere TMS Ringsted-spiller, Emma Navne, forleden hæderen fra »Fonden for sportslig opførsel til Åke Stenmos Minde«. Den bliver hvert år givet til en mandlig og kvindelig spiller i Lugi, hvortil Navne skiftede sidste sommer efter et par sæsoner i TMS Ringsted.

Prisen og hæderen gives til en spiller, som har betydet meget i sportslig optræden og vist holdånd i klubben, og det har Navne altså på kvindesiden i klubben.

Modsat i Danmark, så er den svenske håndboldsæson afblæst, og det blev den efter grundspillet og uden slutspil, og her sluttede Lugi som nummer fire med 25 point, ni efter Trine Mortensens og Ida Lagerbons Sävehof, mens Skuru endte på 38 point og mestrene Höör er noteret for 40.

Emma Navne scorede 66 mål i sæsonen mod Trine Mortensens 59, men de bliver overgået af endnu en tidligere TMS-spiller, Ida Lagerbon, de scorede 95 gange denne sæson.

»Bisselisten« fører Navne dog med 12 udvisninger, Ida Lagerbon er noteret for tre udvisninger, mens Trine Mortensen er nede på 1.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?