4. august 2020
Mathias Glass (som her scorer tidligere på sæsonen) og resten af Benløse-teamet kan kigge langt efter et DM-trofæ i denne sæson. Der bliver nemlig ikke uddelt noget... Foto: Anders Kamper
Mathias Glass (som her scorer tidligere på sæsonen) og resten af Benløse-teamet kan kigge langt efter et DM-trofæ i denne sæson. Der bliver nemlig ikke uddelt noget... Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Surt show for Benløse: Resten af sæsonen er afblæst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Surt show for Benløse: Resten af sæsonen er afblæst
Sport DAGBLADET - 20. marts 2020 kl. 12:48
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I en sæson, hvor Benløses floorballmænd havde mulighed for at forvare deres danske mesterskab og hvor de allerede har vundet pokalturneringen, er det nu slut. Ikke flere kampe, sæsonen er afblæst.

Det meddelte forbundet forleden som følge af coronaens indtog, der allerede har lagt det meste ned hér i landet.

Nu også floorball'en, og træner David de Fries ærgrer sig grumme.

- Det er trist og nærmest den værste udmelding, forbundet kunne komme med. Jeg kan selvfølgelig godt forstå den, men jeg havde håbet, at man havde afventet lidt og set tiden an og om der blev åbnet op for et eller andet, Final4 eller noget. Det føles så tomt nu, at stå med en spillertrup, der har knoklet i ni måneder og været så meget igennem med skader.

- Nu skulle vi til at eksekvere, og så bliver det ikke til noget. Ude af vores hænder, siger træneren tydeligt skuffet, men forstående set i det store billede.

Fremtiden usikker
Hvor længe kunne du have holdt dine spillere hen i uvished og uden træning?

- De har alle fået løbeprogrammer med hjem, men floorball-mæssigt ville de være ude af træning og timing. Formen ville være der. Der ville være noget med staven, men ellers kunne vi have spillet, og så kunne man tage det for, hvad det er. Det er bare surt, siger David de Fries.

- Igen: Jeg forstår godt beslutningen, men derfor er det ærgerligt, når vi havde guldchancen igen og havde vundet pokalturneringen.

Hvad der nu skal ske, er spørgsmålet, og det handler også om de Fries og makker Martin Lythje. Skal de fortsætte eller ikke?

- Vi afventer bestyrelsens udmelding, så vi skal have en snak, når det bliver muligt, og spillerne skal også indover. Så langt er vi ikke nået fordi det hele pludselig er gået så hurtigt, siger Benløse-træneren.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?