14. maj 2021
Andreas Stryger - her for HØJ mod Ajax og den tidligere TIK'er Hakan Sahin, der skifter til Nordsjælland - kommer til Taastrup. Foto: Anders Kamper
Andreas Stryger - her for HØJ mod Ajax og den tidligere TIK'er Hakan Sahin, der skifter til Nordsjælland - kommer til Taastrup. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stryger til TIK Taastrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stryger til TIK Taastrup
Opdateret 18. april 2021 kl. 13:57
Sport DAGBLADET - 18. april 2021 kl. 13:38
Af Jeppe Lodberg

Efter to sæsoner hjemme hos Team Sydhavsøerne skifter den 31-årige playmaker Andreas Stryger fra den kommende sæson tilbage til håndbold på Sjælland, og han træder i hvert fald for en stund et trin ned af karrierestigen, idet han har valgt at tørne ud for TIK Taastrup, der holder til i 2. division.

Stryger kom til TMS Ringsted og 1. division i 2016 efter to sæsoner i Ligaen for først Ribe/Esbjerg og så HC Midtjylland, og efter oprykningskampe i sæson ét, så var der champagne og oprykningsfest i i 2018 for playmakeren og hans grønne holdkammerater. Men også en farvel-pilsner, for Andreas Stryger takkede pænt nej til det forslag til kontraktforlængelse, der blev lagt foran ham.

I stedet tog Andreas Stryger til HØJ sammen med TMS-holdkammeraterne Nicklas Petersen på stregen og Brian Jørgensen i målet, og efter en enkelt sæson i Ølstykke/Jyllinge smuttede Stryger og Petersen så til TSØ.

Her har Andreas Stryger helt været forskånet for skader i indeværende sæson, og det blev til 75 mål i de 26 kampe.

I TIK Taastrup er bestyrelsesmedlem med ansvar for herrerne Jan Rasmussen svært tilfreds med sin nyeste tilgang:

- Andreas kommer til TIK Taastrup med en kæmpe portion erfaring og besidder samtidig alle de kvaliteter, som vi har ledt efter i vores fremtidige spilstyrer, skriver Jan Rasmussen i en pressemeddelelse.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?