11. august 2020
Stephan Petersen på tribunen efter udvisningen. Foto: Anders Kamper
Stephan Petersen på tribunen efter udvisningen. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stephan Petersen ærgrer sig over udvisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stephan Petersen ærgrer sig over udvisning
Sport DAGBLADET - 05. juli 2020 kl. 17:25
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I en lang karriere i toppen af dansk fodbold har Stephan Petersen aldrig prøvet at blive vist ud. Søndag eftermiddag skete det så i udekampen for HB Køge mod Hvidovre.

Efter 68 minutter tacklede han Mikkel Nøhr ved midterlinjen, så Nøhr rullede ud af banen og smerter. Dommer Kasper Madsen fandt det røde kort op af lommen og viste det til en måbende Stephan P. Han troede maksimalt på et gult kort.

Efter kampen opsøgte HB Køge-spilleren dommeren for at få en forklaring.

- Nu har dommeren dømt mig så mange gange, og det er første gang jeg får rødt, så jeg ville bare høre ham hvorfor. Jeg har lavet 1000 af den slags frispark uden at få udvisning, og jeg synes ikke, det er til rødt kort. Overhovedet. Det er rødt kort, hvis jeg kommer med knopperne først eller med begge fødder eller i knæhøjde, men ikke langs græsset og når jeg rammer ham med knæet, siger Stephan Petersen.

Hvad fik du så af forklaring?
- De kunne godt se den, og fjerdedommeren sagde, at han var i tvivl om det røde, men de sådan den til rødt og ville se den igen.

Hvordan har du det med det?
- Det er lort! Det er første gang, jeg har stået i den situation som den, der har fået rødt, men som hele kampen er et point fortjent. De havde jo langt flere chancer end os. Man sidder jo bare og håber, at vi ikke taber. Jeg var sikker på, at vi kunne holde 1-0, men desværre.

- Det bliver tæt hele vejen, det her, og jeg har prøvet det her mange gange, og det er vi nogle spillere i truppen, der har. Man skal være på tæerne og tage alle de point, man kan skrabe sammen. Men det er ikke sjovt, og jeg var hellere fri for det. Vi har kun tabt til Viborg, og det giver også en tro på det. Vi skulle have haft tre point i dag, og vi har holdet til at kunne have gjort det, sagde Stephan Petersen, der kan se frem til to kampes karantæne.

Han er ude mod Nykøbing FC og hjemme mod Fremad Amager.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?