23. februar 2020
Steen Juul er Årets Travkusk 2019. Foto: Anders Kamper
Steen Juul er Årets Travkusk 2019. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Steen Juul er Årets Travkusk - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Steen Juul er Årets Travkusk - igen
Sport DAGBLADET - 18. januar 2020 kl. 21:57
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Travtræner Steen Juul fra Osted havde et rigtig godt 2019, og det blev han hædret for på Trav- og Galopsportens Galla lørdag aften.

For fjerde gang i karrieren vandt Steen Juul nemlig prisen som Årets Travkusk

Steen Juul var på scenen for at modtage en af de helt tunge priser, da den samlede hestevæddeløbssport aften var samlet på Hermans i Tivoli Friheden i Århus for at hylde årets profiler for 2019.

Som landets mest vindende travkusk i 2019 med 4,2 mio. kroner i indkørte præmiepenge og en lang række af storløbssejre knockoutede Steen Juul et felt bestående af sidste års vinder, Rene Kjær, den tidligere verdensmester og firedobbelte prismodtager, Birger Jørgensen, samt den evige trænerrival Flemming Jensen.

Det var fjerde gang på de 13 år Trav- og Galopsportens Galla har eksisteret i sin nuværende form, at Steen Juul blev hædret som Årets Travkusk. Seks gange har han vundet prisen som Årets Travtræner. Den pris var han også var nomineret til i år, men den gik til nordjyden Gordon Dahl.

Steen Juul vandt som kusk 99 sejre i 399 starter i 2019. De største sejre var Dansk Opdrætningsløb, Dansk Hoppe Kriterium, Jydsk 3-årings Grand Prix, Aalborg Store Pris samt Danmarksmesterskabet for Hopper.

Med mere end 7500 sejre i karrieren, hele otte derbysejre og mere end 50 championatstitler er Steen Juul et af dansk travsports største navne nogensinde.

Ved Trav- og Galopsportens Galla 2017 opnåede Steen Juul den hæder, som den første aktive udøver nogensinde at blive optaget i Travsportens Hall Of Fame.