26. maj 2020
Felix Burestedt (rød trøje) er en af Solrøds svenskere. Foto: Jeppe Lodberg
Felix Burestedt (rød trøje) er en af Solrøds svenskere. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solrød tøver om DM-finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solrød tøver om DM-finale
Sport DAGBLADET - 14. maj 2020 kl. 08:25
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om der nu er åbnet for, at der kan spilles DM-finaler i badminton i midten af juni, Final-4, så er det ikke sikkert, at kampene spilles. Det lader Solrød-træner Jakob Poulsen tydeligt skinne igennem. Han er ikke sikker på, at Solrød kommer til at møde Greve i den ene semifinale og Vendsyssel og Højbjerg i den anden.

arrow Læs også: Hold-DM i badminton afgøres med udenlandske spillere

Problemet er, at Vendsyssel og Greve har flere udenlandske spillere, der skal ind i Danmark i en corona-tid, men de skal også hjem til deres hjemlande bagefter - og formentlig i karantæne.

- Jeg har kun hørt, at der nu kan spilles, men kan alle klubber få deres spillere hjem, og vil spillere i karantæne 14 dage bagefter? Det er fint, at Final-4 kan spilles, men jeg vil godt se de nærmere retningslinjer for kampene først. Dem kender vi ikke nu, og det er bestemt ikke bare lige, siger Jakob Poulsen.

Vendsyssel har tre hollandske spillere, en kroat og en skotte, og alle skal altså hjem til karantæne efter et par kampe i Danmark. Uden tilskuere i Brøndby Hallen.

- Vi kan nok godt få vores svenskere over (Jacob Nilsson, Johanna Magnusson, Emma Karlsson og Felix Burestedt, red.), men hvad med Greve: Kan de få deres spillere hjem, spørger Jakob Poulsen med henvisning til Kalle Koljonen (Finland), Dey Subhandkar (Indien) og Aram Mahmoud (Holland).

- Jeg synes, der er mange spørgsmål, der skal besvares, før jeg kan synes, det er en god idé at spille de kampe, siger Jakob Poulsen.

Solrøds bestyrelse mødes torsdag aften for at tage stilling til Final4, og bagefter afleveres der en indstilling til Badminton Danmark.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?