25. september 2021
Monday Etim brænder det første straffespark. Foto: Anders Kamper
Monday Etim brænder det første straffespark. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sikker sejr og to brændte straffespark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sikker sejr og to brændte straffespark
Sport DAGBLADET - 12. september 2021 kl. 16:54
Af Anders Kamper

Hvis FC Roskildes spillere havde strammet sig an og været lidt mere koldblodige og koncentrerede i søndagens udekamp i Vanløse, kunne de snildt have vundet 6- eller 8-2.

Nu endte det 4-2 i 3. divisionskampen efter en lidt underlig forestilling, der sluttede 4-2 og en nagende tilfredshed på det ellers så suveræne tophold.

Uden problemer bragte FC Roskilde sig foran 3-0 inden pausen og både udspillede og udstillede Vanløses defensiv i flere sekvenser.

Mads Julø gled nemt igennem feltet og vippede bolden over Lasse Krogh efter 23 minutter, og knap nåede bolden i spil igen, før Mathias Minik Schandorff Christensen fire minutter efter udplacerede Krogh med en flad afslutning fra kanten af feltet. 0-2 og tegninger til legestue.

Med en flot redning afværgede Christoffer Monty en Vanløse-scoring i det 37. minut, og lige inden pausen huggede Monday Etim på Krogh fra spids vinkel, og riposten var Andreas Maarup over til 0-3.

Nu var Vanløse ilde ude, og FC Roskilde bestemte selv sejrens størrelse.

»Det skal nok gå,« sang hjemmeholdets fans igen og igen, men de forstummede for en stund, da Benjamin Lund i det 51. minut scorede til 4-0 på Magnus Krogh Hansens oplæg.

Bedre skulle det blive for FCR - troede de fleste - da Monday Etim blev væltet i feltet med en time spillet. Han sparkede selv, men lige på Lasse Krogh. Og som om det ikke var nok, så gik der ni minutter mere, inden Monday atter blev fældet helt ude i siden af feltet og tæt på baglinjen med Esben Wolf Andreasen som synder.

Noget overraskende tog Monday Etim sig igen af skuddet, men sendte det på på venstre stolpe til egen store ærgrelse og tilskuernes undren over to brændte straffespark fra samme mand med få minutters mellemrum.

Med FC Roskildes udeblevne scoringer så Vanløse deres snit til at lege mere med, og med et kvarter igen måtte målmand Monty lade sig passere, da Marius Qvarnstrøm hamrede bolden op i nettet fri foran mål.

Monty havde ellers gjort sit til at holde målet rent med en flot, flot redning lige inden det første straffespark. Der er krummer i Frederik Vangs afløser.

Nu blev han passeret til 1-4, og to minutter inde i overtiden skete det igen, da Kasper Sindahl afsluttede et godt angreb i højre side, hvor Mike Mortensen ikke så god ud og slet og ret blev afdriblet.

Spænding var der ikke det mindste af, for det var FC Roskildes kamp fra start til slut, men når man ikke scorer på selv de største chancer, så giver det modstanderen muligheder, og dem tog og udnyttede et godt kæmpende hjemmehold.

Stemmer du til kommunalvalget i år?