12. april 2021
Anne Cathrine Lundbye blev topscorer mod Lyngby.
Anne Cathrine Lundbye blev topscorer mod Lyngby.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sikker TMS-sejr over Lyngby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sikker TMS-sejr over Lyngby
Sport DAGBLADET - 02. april 2021 kl. 23:03
Af Anders kamper

På grund af et corono-tilfælde i truppen for nylig trænede TMS Ringsteds kvinder i 1. division kun en enkelt gang denne uge som optakt til torsdagskampen mod Lyngby.

Derfor var spændingen stor om formen og timingen mod bundholdet, og vist var det ikke kønt eller perfekt hele vejen, men efter de to gange 30 minutter var der ingen tvivl på tavlen.

31-23 vandt Per Wulffs hold efter 17-11 ved pausen.

- Vi havde nogle målsætninger defensivt, som vi skulle lykkes med, og hvis vi så også kunne løbe med dem, så var vi nået langt. Det lykkedes fint i 1. halvleg og til dels i 2. halvleg. Undervejs måtte vi så kigge på timingen i spillet og vores koncept, siger Per Wulff.

- Der var flere fejl end normalt, og sådan er det, og Lyngby er også blevet bedre efter mange kampe i 1. division. Vi løste det fint, og vi er glade for at vinde igen, når vi lige har tabt tre kampe. Vi er tilbage på sporet, og det er fint, siger træneren.

Med sejren fik TMS atter bidt sig fast blandt de fem-seks bedste hold i rækken, og nu mangler DHG på mandag og Roskilde næste weekend.

- Vi skal gøre det hele færdigt nu, og så må vi se, hvor vi ender i rækken. Det vigtigste er, at vi kan se hinanden i øjnene til sidst. Den sidste halvanden uge har været hektisk med test og alt, så det er ikke optimalt, når spillerne også skal passe skole og arbejde, siger træneren, der derfor holdt taktikmøde online forleden, da truppen ikke kunne samles. a-kam

1. division, kvinder
TMS Ringsted-Lyngby 31-23 (17-11

Målene:
TMS: Anne Cathrine Delfs Lundbye 6, Louise Wendelbo 5, Katrine Thomsen 4, Kaura Bjaldby 3, Sylvie Gamys 2, Natascha Wollesen 2, Louise Hansen 2, Charlotte Bisser 2, Rie Haslund 2, Sofie Johansen 2, Julie Gottschalksen 1.

Lyngby: Ida Trolle 5, Alberte Mørk 5, Anne-Sofie Kleemann 4, Simone Armane 3, Cecilie Holmlund 2, Esther Marie Sørensen 1, Tanja Sun Mee Flyvholm 1, Lejla Krak 1, Ea Sonnenborg Christiansen 1.

Udvisninger:
TMS: 1x2 min.: (Louise Wendelbo)

Lyngby: 1x2 min.

Stillingen undervejs:

1-2, 4-2, 8-6, 11-7, 15-8, (17-11), 19-14, 21-17, 27-19.

Næste kamp:
På mandag kl. 13.00: DHG-TMS

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?