10. august 2020
Sebastian Thor med en sjælden scoring i denne sæson. Det er i den anden ende af banen, at han primært gør sig gældende. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
Sebastian Thor med en sjælden scoring i denne sæson. Det er i den anden ende af banen, at han primært gør sig gældende. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sebastian Thor hylder TMS' forsvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sebastian Thor hylder TMS' forsvar
Sport DAGBLADET - 11. oktober 2019 kl. 15:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Kasper Nørgaard Hansen
I sidste sæson var han også mestendels andetvalget på stregen. Men alligevel føltes det som om, at Sebastian Thor trods alt delte spilletiden mere ligeligt med Benjamin Pedersen - end han gør i denne sæson med opkomlingen Andreas Magaard.

Dén følelse har Thor faktisk også selv - adspurgt om situationen - men uden ligefrem at ligge inde med et excelark over samtlige spilleminutter på ham og holdkammeraterne.

"Vikingen" med det lyse hår og gyldne skæg ser dog ingenlunde Magaards tilstedeværelse som noget problem; snarere tværtimod. Det er ubetinget en styrke for holdet, og holdet kommer altid først, forstås.

- Magaard har virkelig løftet opgaven på en flot måde. Han har fandme gjort det godt. Han var mere en marginalspiller sidste sæson, men er allerede nu én af de helt bærende folk på holdet. Hans arbejde inde på stregen er én af de klare årsager til, at vores bagspillere stråler for tiden, lyder det storsindet fra Sebastian Thor.

Det er dog ikke kun den nærmest tidoblede spilletid til unge Magaard, som er noget nyt i forhold til sidste sæson på den nuværende udgave af TMS-holdet.

Også personligt har Sebastian Thor fået en ny rolle - igen hængende vældig meget sammen med Benjamin Pedersens afgang. Thor er nemlig på nærmest fast basis nu dén mand, der ligger forrest i TMS Ringsteds hyppigt benyttede 3:2:1-forsvar.

- De sidste par sæsoner har jeg meget mere været ham den bagerste i midten, som lå og lidt dirigerede det hele. Hér har Benjamin været vores fremskudte mand, og han har været rigtig god til det, siger Thor og tilføjer.

- Det har været meget nyt for mig, for jeg har lige skullet vænne mig til at være ham, der ligger fremme og måske ikke har lige så mange "klassiske" tacklinger som før, men mere ham der ligger og generer og bryder rytmen i modstandernes spil. Men jeg synes, det er gået rigtig godt og et fedt initiativ fra Christian (Dalmose, red.)

I det hele taget har TMS Ringsteds defensiv - i alle andre kampe end "årets faste nederlag i Otterup" - set meget solid ud. Og modstanderne er blevet holdt til et snit på 24 mål per kamp; igen fraregnet kampen i Otterup.

Og selv om alles øjne er på og mange artikler og omtaler handler om superbomberen Nicolaj Nørager, så mener Sebastian Thor, at forsvaret et eller andet sted er holdets usynlige helt.

- Igen må jeg også bare hér rose Andreas. Han vinder sine dueller og lytter meget nøje til, hvad der bliver sagt. Han vil rigtig gerne lære hele tiden, og det gør vores forsvar super giftigt, synes jeg. Og hvis vi bliver ved med at stå så solidt dernede, vil vi også kunne få en del kontramål i alle kampe. Det er værd at gå efter, konkluderer han.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?