28. september 2020
Rasmus Hansen ligger skadet på gulvet i sæsonpremieren mod FIF. I går jublede han, for det var ikke som frygtet korsbåndet, der var røget igen. 

Foto: Anders Kamper
Rasmus Hansen ligger skadet på gulvet i sæsonpremieren mod FIF. I går jublede han, for det var ikke som frygtet korsbåndet, der var røget igen. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sæsonen ikke slut for Rasmus Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sæsonen ikke slut for Rasmus Hansen
Sport DAGBLADET - 18. september 2019 kl. 21:19
Af Anders Kamper

I nogle uger har Roskilde Håndbolds Rasmus Hansen frygtet, at korsbåndet i det ene knæ var røget efter sammenstødet og faldet til gulvet under sæsonpremiere-kampen mod FIF for snar tre uger siden.

Nu kan Rasmus Hansen, hans holdkammerater og Roskilde Håndbold i øvrigt ånde lettet op.

Korsbåndet er ikke røget, og scanningen i sidste uge viste et såkaldt bone bruise (et slag, blåt mærke eller stød), der er niveauet lige under et decideret brud.

- Jeg er megalettet og gik rundt med armene over hovedet hele dagen, fortæller en tydeligt glad Rasmus Hansen om mandagens samtale med ortopædkirurgen, der undersøgte ham.

Nu er der altså udsigt til en væsentlig kortere pause end først antaget. Hvor kort den bliver, må tiden vise.

- Jeg er sygemeldt fra arbejdet og kan stadig ikke rigtig gå, og jeg skal give benet ro. Det lever jeg fint med, bare jeg kommer til at spille håndbold i denne sæson, og det bør være muligt. Det vigtigste er, at sæsonen ikke er slut, siger Rasmus Hansen.

At korsbåndet i knæet så ikke er perfekt, er en anden ting. Det har ikke noget med uheldet mod FIF at gøre, men stammer tilbage fra knæskaden for flere år siden.

- Musklerne er så stærke der, at jeg har spillet med korsbåndet, som det er nu og skal gøre det fremover, siger Roskildes spilstyrer.

Om et par uger skal han besøge Aleris-Hamlet igen for at lægge en nærmere plan for behandling og genoptræning.

Rasmus Hansen var med i det meste af kampen mod FIF, som Roskilde tabte 24-26. Siden er det også blevet til nederlag på 25-40 til HØJ og senest 21-35 til HC Odense.

På søndag drager Roskilde til Tønder.

Har debatten om sexisme taget overhånd?