12. juli 2020
Niclas Christiansen blev topscorer med otte mål. Foto: Mie Neel
Niclas Christiansen blev topscorer med otte mål. Foto: Mie Neel
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskildemænd halverede østjyske tæv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskildemænd halverede østjyske tæv
Sport DAGBLADET - 12. november 2019 kl. 21:51
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag fik Roskildes Håndbolds oprykkere i mændendes 1. division læsterlige stryg og adskillige på frakken, da holdet var på besøg hos Odder, der vandt med 15 mål, 37-22.

Tirsdag aften var Rasmus Svane og tropper tilbage i det østjyske for at møde Skovbakken i den nordlige udkant af Aarhus - og det kom der heller ikke nogle point ud af. Men tævene, som de blå/hvide løb ind i hos det tabelmæssigt ellers bedre Skovbakken-hold var mere spiselige. 35-28 vandt hjemmeholdet efter føring på 16-11 ved pausen, og da værterne kom foran 2-0 straks fra start, fik roskildenserne aldrig færten af sejr.

Efter 17 minutters spil måtte Rasmus Svane samle sine spillere i time-out for at rette op på tingene - bagud med 5-11 - og om ikke andet så blev blødningen da standset.

Den brød imidlertid op igen efter pausen, selv om Malthe Skytte begyndte at gøre Niclas Christiansen selskab som flittigt scorende. Midtvejs i anden halvleg kaldte Roskilde til timeout igen - nede med 19-27 - og denne gang var der mere effekt.

På fem minutter fik gæsterne bragt forskellen ned på fem mål - 28-23 - men så fulgte fem minutter, og så førte aarhusianerne med otte igen, 33-25.

Topscorer for Roskilde blev Niclas Christiansen med otte mål - Malthe Skytte scorede syv, alle i anden halvleg.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?