15. juni 2021
Kampens tre profiler "i marken"; Viktoria Kagan (tv), Julie Frilund og Louise. Foto: Jens Wollesen
Kampens tre profiler "i marken"; Viktoria Kagan (tv), Julie Frilund og Louise. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde vandt et point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Roskilde vandt et point
Sport DAGBLADET - 18. november 2019 kl. 14:24
Af Jeppe Lodberg

- Han bliver jo taktisk udmanøvreret på den anden bænk.

Roskilde-træner Anders Knudsen var i vældigt (drille)humør efter 22-22 lørdag eftermiddag - og TMS-træner Thomas Brønd var kammerat nok til at kende kærligheden i kollegaens udsagn.

- Jamen, det er jo rigtigt. Deres rutine blev afgørende for resultatet. Vi scorede kun to mål i det sidste kvarter, og det er for at sige det ligeud pissefrustrerende.

- I store perioder af kampen var vi det bedste hold. Vi havde det lidt svært i første halvleg med Louise Olsen, der står skarpere end nogensinde, men ellers står vi godt i forsvaret. Og vores angrebsspil var også ganske fint indtil det sidste kvarter.

Lød det fra Thomas Brønd, der blev bakket op af sin assistenttræner, Per Wulff:

- Jeg står med følelsen af, at vi tabte, selv om vi fik det ene point. I min verden havde det været tyveri, hvis de havde vundet på det sidste skud, der gik på overliggeren.

- Det er anden uge i træk, hvor jeg synes, at vi har spillet bedre end de andre, men kun fået uafgjort. Vi fik minimeret vores fejl i forhold til mod Hadsten, men vi brænder for meget. Vi laver kun ni mål i anden halvleg, men vi må glæde os over, at vi har rykket os helt vildt allerede i sæsonen. Da vi tog til Roskilde, regnede vi ikke med, at vi ville få noget med hjem. Vi skulle have haft to point, men selvfølgelig er det deres fortjeneste, at de får det ene, for de tog initiativet til sidst, lød det fra Per Wulff, der ligeledes roste Louise Olsen for en fremragende kamp.

Det kunne Anders Knudsen kun erklære sig enig i, men han var næsten mere imponeret af Viktoria Kagan, der fik en væsentlig større rolle, end der var tænkt på, indtil Roskilde-træneren lørdag morgen fik et telefonafbud fra en influenza-ramt Frederikke Lærke.

- I min optik var det Viktorias første kamp. Hun har været inde før i to minutter ad gangen, men med Frederikke væk og Malene Nielsen med et bukket ribben havde vi ikke så meget andet end Louise til at true med udefra. Men Viktoria gik ind og gjorde det glimrende. Kæmperos, sagde Anders Knudsen og konkluderede om kampens facit:

- Jeg synes, at det er os, der vinder et point.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?