4. april 2020
Anders Knudsen var både paf og lykkelig søndag aften. Foto: Thomas Olsen
Anders Knudsen var både paf og lykkelig søndag aften. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde-træner: Noget af det mest disciplinerede jeg nogensinde har set

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde-træner: Noget af det mest disciplinerede jeg nogensinde har set
Sport DAGBLADET - 24. februar 2020 kl. 13:16
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskildes 1. divisionsdamer var på forhånd ikke levnet mere end højst 10 procents chance for at slå Ringkøbing på udebane - og den vurdering stod vel at mærke holdets egen træner for.

Men Anders Knudsen måtte søndag aften æde sine egne ord - og det gjorde han gerne. For på trods af, at hele fire spillere fra førsteholdstruppen manglede til udekampen mod topholdet fra Vestjylland, vandt Roskilde nemlig alligevel med 26-23

- Jeg havde et håb i maven om, at vi kunne drille dem, og når Freja Fagerberg står som hun gjorde i 1. halvleg, og når Louise, Rebekka og Malene (Mott, Sejdenfaden og Nielsen, red.) dækker op som de gør, så er vi altså svære at have med at gøre, siger Knudsen, som ikke desto mindre var lettere forbløffet - på den gode måde - over hvorledes Roskilde-pigerne have præsteret i den anden ende af banen.

- Vi spiller noget af det mest disciplinerede angrebsspil, jeg nogensinde har set som Roskilde-træner, og det er jo vildt, at vi laver 17 mål mod sådan et hold i 1. halvleg, tilføjer han med stor tilfredshed i stemmen.

Torsdag spiller Roskilde hjemme mod Rødovre fra bunden af rækken. En sejr hér og så er Roskilde på 4. pladsen - og med samme pointtal som Gudme på 4. pladsen.