13. juli 2020
Roskildes bordtennisstjerne Michael Maze og dansepartneren Mie Martha Moltke - hér i sidste uges runde af Vild med Dans. Denne fredag aften var han igen på dansegulvet, og det forhindrede ham i at spille Champions League i Rusland.  Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
gallery icon

Se billedserie

Roskildes bordtennisstjerne Michael Maze og dansepartneren Mie Martha Moltke - hér i sidste uges runde af Vild med Dans. Denne fredag aften var han igen på dansegulvet, og det forhindrede ham i at spille Champions League i Rusland. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde tabte, mens Maze dansede rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde tabte, mens Maze dansede rundt
Opdateret 18. oktober 2019 kl. 22:22
Sport DAGBLADET - 18. oktober 2019 kl. 20:33
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde BTK mødte en anelse handicappede op til aftenens udekamp mod russiske UMMC i Champions League i bordtennis. Roskilde var nemlig uden stjernen Liam Pitchford, som ikke kunne tage med til Rusland grundet visumproblemer. Men ikke mindst også uden Michael Maze, som på samme tid var i færd med endnu en runde af Vild Med Dans sammen med dansepartneren Mie Moltke. Og uden de to markante profiler måtte Roskildes aldrende spillende sportschef, Allan Bentsen, selv trække i spillertøjet.

arrow Læs også: Maze misser Champions League på grund af Vild Med Dans

Det gjorde han i 3. singlen mod Aleksandr Shibaev. Bentsen var reelt set uden de store chancer mod russeren, selv om han prøvede godt til. Bentsen udlignede til 1-1 i sæt, men så var der også udsolgt: 3-1 vandt Shibaev - og den kamp gjorde den samlede stilling i holdkampen 2-1 til UMMC.

Forinden var roskildenserne ellers kommet foran 1-0 i kampe, da holdets bosnier Bojan Tokic slog Andrej Gacina i fem tætte sæt. Men herefter var det paradoksalt en dansker, der satte en kæp i hjulet på Roskilde. Og vel at mærke en spiller, som er en vældig godt kendt mand af danskerne, nemlig Jonathan Groth - som til daglig ganske ofte træner med netop Roskilde i Idrættens Hus i Brøndby.

- Jeg ved ikke, om det ligefrem var noget meget specielt at spille mod Jonathan. Sådan er gamet jo, og de hér spillere både træner sammen og spiller mod hinanden på kryds og tværs mange gange i løbet af en sæson, sagde Allan Bentsen efterfølgende - på en telefon fra Rusland.

Hér tilføjede han:
- Jeg synes ellers, at kampen var langt mere lige end som så, og jeg er faktisk stolt af drengene. Også selv om Zhai taber to gange. Det var ufatteligt nærved, at han slog Jonathan - og så havde vi stedet været foran med 2-0, funderer Bentsen med lidt ærgrelse i stemmen.

Champions League, grundspil
UMMC-Roskilde BTK 3-1

Andrej Gacina-Bojan Tokic 9:11 / 11:9 / 10:12 / 11:9 / 9:11

Jonathan Groth-Yujia Zhai 11:5 / 4:11 / 11:7 / 7:11 / 11:7

Aleksandr Shibaev-Allan Bentsen 11:7 / 10:12 / 11:6 / 11:3

Andrej Gacina-Yujia Zhai 11:8 / 16:18 / 11:5 / 11:8

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?