9. maj 2021
Emilie Theil blev delt Roskilde-topscorer med fem mål. Ikke at det hjalp meget på en sløj eftermiddag. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
Emilie Theil blev delt Roskilde-topscorer med fem mål. Ikke at det hjalp meget på en sløj eftermiddag. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde-kvinder fik tæv i Sønderjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde-kvinder fik tæv i Sønderjylland
Sport DAGBLADET - 24. oktober 2020 kl. 16:38
Af Kasper Nørgaard Hansen

Roskilde var startet som lyn og torden i kvindernes 1. division med ni point i de første seks kampe og en flot palcering i top 4. Lørdagens modstandere fra Sønderjyske havde omvendt »kun« hentet seks point i lige så mange kampe - men den forskel var på ingen måde til at se i de to holds kamp i Aabenraa.

Sønderjyderne vandt nemlig med knusende 29-22 i et opgør, hvor der aldrig nogensinde var spænding om udfaldet. Ja, faktisk blev det hele sådan set afgjort i løbet af de første ni minutter, for hér førte Sønderjyske med 5-0 - mens Roskilde overhovedet ikke kunne få noget som helst offensivt til at køre i 1. halvleg.

Efter hele 20 minutter havde udeholdet således blot scoret ét mål (!) ved stillingen 8-1 - og derfra var det kun et spørgsmål om, hvor stor værternes sejr skulle blive.

19-8 lød stillingen fem minutter inde i 2. halvleg, inden Sønderjyske fjernede foden lidt fra gaspedalen og Roskilde kom bedre med i de sidste 25 minutter, som gæsterne »vandt« med 14-10.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?