4. juni 2020
Sarah Vabø-Rasmussen (med bolden) hér i sin tid som FIF-spiller. Foto: Roskilde Håndbold.
Sarah Vabø-Rasmussen (med bolden) hér i sin tid som FIF-spiller. Foto: Roskilde Håndbold.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde henter to nye spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde henter to nye spillere
Opdateret 18. maj 2020 kl. 14:08
Sport DAGBLADET - 18. maj 2020 kl. 14:02
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskildes 1. divisionskvinder fortsætter oprustningen frem mod næste sæson i håbet om igen at kunne spille med om de sjove placeringer i rækken.

Denne gang har klubben hentet de to bagspillere Amanda Poulsen og Sarah Vabø-Rasmussen - som kommer til fra henholdsvis Ajax' og FIF's U19-hold. Det skriver Roskilde Håndbold mandag i en pressemeddelelse.

- Vi i trænerteamet er meget begejstrede over, at Amanda og Sarah ser Roskilde Håndbold, som et spændende sted at begynde deres seniorkarriere, siger Roskildes trænerduo, Kasper Jensen og Daniel Rensch i pressemeddelelsen.

Amanda Poulsen, kaldet AP, er en bagspiller, om hvem det forlyder, at hun har store skudkompetencer fra distancen og som ligeledes er dygtig på duelspillet. Hun har i indeværende sæson desværre været plaget af en skulderskade, som hun arbejder stenhårdt på at komme tilbage fra.

- Vi glæder os over tilførslen af Amanda, som har mange kompetencer i det offensive og som også er en dygtig paradespiller og kan dække store områder i det defensive, tilføjer trænerduoen.

Sarah Vabø-Rasmussen beskrives som en meget boldsikker bagspiller og som en typisk duelspiller, der har gode skudkompetencer på den korte distance. Hun har i sin ungdomskarriere spillet en del højre back, hvor hun i de fleste kampe, har skulle dække modstanderholdets »profil« op. Den opgave har hun løftet og har udviklet sig til at blive en solid forsvarsspiller.

- Vabø er en spiller med masser af fart og en spiller, som nærmest aldrig går fra banen uden et blåt mærke på grund af sit kompromisløse duelspil og evige fight, lyder det videre.

Amanda Poulsen glæder sig i den grad til nu at tage hul på seniorkarrieren - og det bliver således altså i Kongrescentret på Møllehusvej:

- Efter nogle succesfulde og lærerige år i Ajax har jeg valgt at spille i Roskilde. Jeg glæder mig til at bidrage til holdet og ambitionerne i klubben. Det bliver fedt med nye omgivelser, nye inputs og udfordringer. Jeg ser rigtig meget frem til at komme igang og til at møde hele holdet.

Sarah Vabø-Rasmussen tilføjer om sine forventninger:

- Jeg har i alle mine ungdomsår spillet håndbold i FIF, og jeg glæder mig derfor rigtig meget til at prøve kræfterne af i en ny klub. Roskilde er et godt match, da det er en stor klub med høje ambitioner, godt træningsmiljø og setup. Derfor ser jeg også meget frem til at komme tilbage på banen, siger hun.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?