27. maj 2020
Julie Frilund bryder igennem. TMS slog til ude mod Dalum. Arkivfoto
Julie Frilund bryder igennem. TMS slog til ude mod Dalum. Arkivfoto
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Rockertøs« slog til i TMS-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Rockertøs« slog til i TMS-sejr
Opdateret 15. september 2019 kl. 21:56
Sport DAGBLADET - 15. september 2019 kl. 21:44
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsteds kvinder i 1. division var på ingen måde tippet til at vinde søndagens udekamp mod et af rækkens bedre hold fra DHG i Odense.

Ikke desto mindre vandt TMS med 30-27 (16-15), og ydermere var TMS nede med fem mål i 1. halvleg, men fik rejst sig i et mægtigt comeback.

Hos TMS trådte nye Anne Cathrine Delfs Lundbye i karakter med ni mål efterfulgt af Katrine Thomsen og Julie Frilund med seks hver.

Medvirkende til sejren var ikke mindst også, at stregspiller og forsvarsgeneral Louise Wendelbo var med igen efter en skadesperiode og optrådte som den »rockertøs«, der på TMS-holdet er udtryk for en spiller på holdet, det deler ud, hvor det er nødvendigt.

- Jeg bøjer mig i støvet for »Weller«, som kommer tilbage og starter inde, spiller en god forvarskamp, kommer med det der Rambo-rockertøs-look, og hamrer igennem. Vi skal ikke være for fine for at arbejde benhårdt for det, og det er »Weller« ikke! Vi skulle spille hårdt fra start, og så måtte dommerne lægge linjen, og så måtte vi justere efter det. Det gør »Weller«, er du sindssyg, mand! lyder det fra Thomas Brønd, der selvsagt glæder sig over en uventet sejr og to point lige ind på kontoen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?