27. oktober 2020
Vild jubel, da Ringsted lige fik skrabet uafgjort med hjem fra Næstved. Arkivfoto
Vild jubel, da Ringsted lige fik skrabet uafgjort med hjem fra Næstved. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ringsted-point dybt i overtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringsted-point dybt i overtiden
Sport DAGBLADET - 29. september 2020 kl. 22:57
Af Anders Kamper og Simon Ydesen

I syv kampe i træk fra sæsonstarten havde Ringsted IF´s sjællandsseriehold ikke tabt, da holdet tirsdag aften gik på kunstgræsset til topkampen i Næstved.

Da de 90 minutter og en håndfuld tillægsminutter var slut, havde Ringsted heller ikke tabt, men der skulle fire ekstra minutter til, før det ene point blev sikret i den lige kamp.

En række urutinerede handlinger fra Næstved blev angiveligt afgørende til sidst, og så kunne udligningen blive skovlet i mål efter klumpspil. Dagens mand i skysovs for Ringsted blev Emil Werner, der faktisk var blevet skiftet både ud og ind igen, inden han udlignede til 1-1.

- Jeg er sådan set meget tilfreds med, at vi får et point med fra den her kamp, når vi udligner så sent. Det var et meget retvisende resultat af en kamp mellem de to bedste hold i rækken, siger Ringsted-træner Flemming Larsen.

Hans hold kom bagud lige inden pausen ved Karlo Trkulja, men udligningen kom altså til sidst for Ringsted, der således stadig fører rækken med 20 point, fire flere end Solrød FC, der har en kamp i hånden. Nummer tre er Næstved, også med 16 point og samme antal spillede kampe som Ringsted.

Ringsted og Næstved er stadig ubesejrede i denne sæson.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?