19. september 2020
HB Køges kvinder i en regn af guldkonfetti. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

HB Køges kvinder i en regn af guldkonfetti. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rent bord af HB Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rent bord af HB Køge
Opdateret 28. juni 2020 kl. 18:56
Sport DAGBLADET - 28. juni 2020 kl. 15:57
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køges kvinder var - lige som modstanderne - allerede rykket op i Ligaen, inden de søndag efermiddag løb ind på hjemmebanen Capelli Sports stadion til den sidste kamp i kvalrækken.

Og de gjorde arbejdet færdigt, Peer Lisdorfs, blå/sorte tropper, selv om AaB med afstand var den bedste af de fem modstandere, de har været oppe i mod.

3-1 vandt HB Køge, der måtte indkassere sit første mål overhovedet i kvalrækken efter godt fire minutters spil, da Cornelia Kramer pressede Louise Pedersen lidt uden for HB Køge-feltet. Stina Lykke kom flyvende ud for at hjælpe til, men hendes spillen bolden ud af farezonen blev alt for kort, så Kramer kunne snuppe bolden og sende den i en bue henover keeperen og i tomt mål.

Det tog nu ikke længe, førend hjemmeholdet have rystet forskrækkelsen af sig, og da anfører Maria Uhre lige efter det spillede kvarter sendte riposten fra en frisparksserv i mål med en følt yderside ved fjerneste stolpe, havde HB Køge fåt overtaget.

Lauren Sajewich og Madalyn Pokorny havde pæne muligheder for at bringe HB Køge i front, inden en tredje amerikaner, Kyra Carusa, gjorde det efter 33 minutter spil, da hun var over riposten fra det friskud, som Cecilie Buchberg serverede for Madalyn Pokorny.

I minutterne op til pausen havde Pokorny og kampens mest iøjenfaldende amerikaner, Meilessah »Mimi« Rangel, artige muligheder for at øge føringen, men 2-1 holdt halvlegen ud.

Og ja, det holdt også næsten kampen ud, for det var efter tre minutters overtid, at Laura Pedersen efter klumpspil ovenpå hjørnespark fik bugseret bolden i kassen til 3-1.

Her billeder fra kampen og efter samme. Foto: Kenn Thomsen

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?