3. juni 2020
Claus Larsen (tv.) sammen med udvalgskollega Poul Lindor (th.). Arkivfoto
Claus Larsen (tv.) sammen med udvalgskollega Poul Lindor (th.). Arkivfoto
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere kigger på FCR-aftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere kigger på FCR-aftale
Opdateret 02. december 2019 kl. 19:34
Sport DAGBLADET - 02. december 2019 kl. 12:28
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis ikke fodboldklubben FC Roskilde har et talentarbejde, som politikerne i byen synes er tilfredsstillende i forhold til den eksisterende elitesportsaftale, så kan der blive ændret på den.

arrow Læs også: FC Roskilde-ejer: Ungdomsafdeling lukker ikke trods fyringer

Så klar er meldingen fra formanden for Kultur- og Idrætsudvalget, Claus Larsen (S), i kølvandet på nyheden i fredags om, at FC Roskilde har opsagt alle trænere og ledere i ungdomsafdelingen.

Roskilde Kommune giver fodboldklubben FC Roskilde en halv million kroner årligt via den elitesportsaftale, der startede 1. juli 2018 og kører i tre år.

- Jeg synes, det er meget ærgerligt og rigtig, rigtig øv, at FC Roskilde har fyret alle sammen. Hvis de smider alt det på gulvet, der er blevet arbejdet godt med i mange, mange år, så har vi en ny situation, og så må vi, hvordan vi skal forholde os til den, siger Claus Larsen.

- Aftalen mellem kommunen og klubberne bygger på, at der er et seriøst talentarbejde, og hvis det ikke er der, så kan en klub ikke forvente den samme økonomi i aftalen. Nu afventer jeg en orientering på vores møde på onsdag fra forvaltningen, og så tager vi en snak om det i udvalget, siger Claus Larsen.

Allerede tirsdag er han inviteret til et møde mellem fodboldklubberne Svogerslev, Roskilde KFUM, Himmelev-Veddelev Boldklub og FC Roskildes moderklub RB06 om, hvordan klubberne eventuelt kan arbejde sammen om et fælles ungdomsarbejde i byen.

arrow FCR-ejer afviser lukning af ungdomsafdeling
29. november 2019 kl. 16:16 Opdateret: kl. 16:16
arrow FC Roskilde opsiger alle ungdomstrænere
29. november 2019 kl. 13:59 Opdateret: kl. 17:29
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?