14. juli 2020
Kamilla Davidsen stopper i TMS, men har endnu ikke en ny klub på hånden.
Kamilla Davidsen stopper i TMS, men har endnu ikke en ny klub på hånden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Otte spillere forlader TMS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte spillere forlader TMS
Sport DAGBLADET - 29. maj 2020 kl. 22:21
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De seneste måneder er den ene nye spiller efter den anden hentet til TMS Ringsted-træner Per Wulffs kvindetrup efter sommerferien.

Det betyder så, at der skal siges farvel til en del spillere, og det er ved at være tid, oplyser TMS.

Otte spillere stopper i klubben, og det er ikke, hvilke spillere som helst, der har optrådt for sidste gang i den grønne trøje.

I målet har Kamilla Davidsen været en mur i fem sæsoner og udviklede sig til en af store, bærende spillere med tiden, men hvor hun skal spille næste sæson er endnu ikke fastlagt.

- Jeg arbejder på det, men har endnu ikke noget spændende at fortælle, skriver Kamilla Davidsen i en sms til www.sn.dk.

I angrebet siges der farvel til denne sæsons topscorer Julie Frilund, der nåede at score 88 gange, inden sæsonen blev lukket ned før tid i marts.

Sidste sæson nettede hun 92 gange kun overgået af Emma Navne og Trine Mortensen, der sidste forår begge blev gaflet af svenske klubber, hvor de nu spiller.

Nu skal Julie Frilund koncentrere sig om det dyrlægestudie, der bliver mere og mere krævende og ikke tillader mange ugentlige ture til træning og kamp i Ringsted.

- Jeg regner med at stoppe med håndbold. Jeg er lidt usikker på, hvordan det vil passe med studiet, så jeg vil ikke starte i en klub, før jeg får mit skema til september, skriver Frilund til www.sn.dk.

Venstrefløjen Anne Algren siger også stop for at hellige sig studierne. Diana "D" Fayed stopper også efter en skadesplaget sæson, og nu skal hun bruge mere tid på jobbet. Det er to Ringsted- og TMS-piger, der dermed stopper.

Julie Kjær stopper helt med håndbold, og endelig siger TMS også farvel til Emma Dahl, Mia Rasmussen, Sophia Pedersen og Martine Andersen.

Mens otte spillere siger farvel, så kommer der tilgang i form af Julie Munkø, Simone Lund, Ronja Samantha Levisen, Ris Haslund og gammelkendte Natascha Wollesen, der vender hjem til TMS.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?