6. april 2020
Jean Abdo er ny assistenttræner i HB Køge. Foto: HB Køge
Jean Abdo er ny assistenttræner i HB Køge. Foto: HB Køge
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny mand i trænerstaben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny mand i trænerstaben
Sport DAGBLADET - 20. februar 2020 kl. 20:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fodbold: Kort før foråret starter i 1. division har HB Køge fået tilført en assistenttræner til 1.holdstruppen i skikkelse af libanesiske Jean Abdo.

- Abdo er et rigtig spændende trænertalent, som vi har fået bragt i spil af George Altirs, ejer og CEO i Capelli Sport, og som selv har rødder i Libanon. Jean skal arbejde med analyse af førsteholdets kampe, og skal desuden skal lægge et stort stykke arbejde ungdomsafdelingen som træner. Det er spændende at få sådan en ærgerrig, ung mand med i organisationen, hvilket gør, at vi derfor kan gå mere i detaljen", fortæller HB Køges administrerende direktør Per Rud til klubbens hjemmeside.

- Det er fedt, at vores ejer kan understøtte os på denne måde ved at åbne sit store netværk for os. Jean Abdo får chancen på et højere niveau end i Libanon. Han er 23 år gammel og har masser af gå-på-mod og indstillet på at gribe chancen. Han har trænet mange hold på ungdomsniveau i Libanon. Nu skal han lære at stå på egne ben i et nyt land og så videre. Vi er overbeviste om, at han har den helt rigtige indstilling til at kunne klare den udfordring, og vi glæder os over nu at have et endnu stærkere team omkring holdet, siger Rud.

Abdo er allerede godt i gang i HB Køge, og udover 1. holdet skal han også arbejde med flere ungdomshold.

HB Køge spiller opstartens sidste testkamp i lørdag ude mod Køge-drengen Morten Eskesens Helsingør-mandskab, og for HB Køge-angriber Martin Koch bliver det et gensyn med hans tidligere hjemmebane. Ricki Olsen spiller i dag for nordsjællænderne, hvortil han skiftede i sommer fra HB Køge.