6. august 2020
Auri Skarbalius og assistenttræner Kim Daugaard gav hinanden et lettelsens kram efter 1-0-sejren over Nykøbing forleden. Og nu kan de atter glæde sig. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
Auri Skarbalius og assistenttræner Kim Daugaard gav hinanden et lettelsens kram efter 1-0-sejren over Nykøbing forleden. Og nu kan de atter glæde sig. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu står det fast: HB Køge undgår nedrykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu står det fast: HB Køge undgår nedrykning
Sport DAGBLADET - 14. juli 2020 kl. 21:21
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køge hjalp allerede selv godt på vej i lørdags med 1-0-sejren ude over Nykøbing.

Og tirsdag aften gav netop Nykøbing så HB Køge endnu en hjælpende hånd ved på udebane at tabe 0-1 til Vejle. Resultatet har to store følgevirkninger: Vejle rykker dermed op i Superligaen - og samtidig står det nu fast, at HB Køge ikke længere er i fare for at rykke ned.

For med Nykøbings nederlag til Vejle, har Falster-mandskabet nu kun to kampe tilbage i sæsonen, og med 32 point kan holdet ikke længere nå HB Køge, der har 39 point. Dermed kan Auri Skarbalius' drenge altså spille frit i sine tre sidste kampe i sæsonen - inklusive onsdagens hjemmekamp mod Fremad Amager.

- Først og fremmest er jeg selvfølgelig rigtig glad lige nu. Lige siden jeg kom til klubben ved årskiftet har målet været at overleve - og det har vi været meget fokuseret på lige fra start. Og nu kan vi sige, at det er lykkes, og det er selvfølgelig både dejligt og tilfredsstillende, siger cheftræner Auri Skarbalius.

Læs mere i DAGBLADET onsdag.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?