7. august 2020
Nicklas Petersen hér i aktion for TMS - mod netop Team Sydhavsøerne. Foto: Hans Jørgen Johansen
Nicklas Petersen hér i aktion for TMS - mod netop Team Sydhavsøerne. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nicklas Petersens første udekamp i Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicklas Petersens første udekamp i Ringsted
Sport DAGBLADET - 15. januar 2020 kl. 09:40
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han har spillet hundredevis af kampe i den grønne TMS-trøje - endda en ordentlig bunke af dem i den tidligere flaskegrønne farve og ikke bare den nuværende lysegrønne, som kom i 2016.

Jo, den 25-årige Nicklas Bjerre Petersen - mellemnavnet er der sjældent nogen, der bruger - har i årevis været synonym med TMS Ringsted. Så meget, at det også i sidste sæson var helt underligt at se ham tørne ud i de rød-hvide HØJ-farver.

I denne sæson er han så fortsat i de helt røde farvetoner, nu hvor hans hold hedder Team Sydhavsøerne. Men i alt ni års ungdoms- og seniorhåndbold i TMS er ikke noget, man bare sådan lige glemmer - og da slet ikke på en aften, som den der venter onsdag.

Hér optræder stregspilleren nemlig for første gang nogensinde i Dansk Kabel TV Arena for et hold, som ikke er TMS Ringsted.

- Jeg havde jo egentlig tænkt, at det ville komme til at ske sidste sæson for HØJ - men så rykkede TMS jo op i Ligaen, og derfor spillede jeg slet ikke mod dem sidste sæson for HØJ, siger Nicklas Petersen - og føjer til:

- Det bliver da spøjst at komme tilbage som modstander til TMS. Der har dog været en smule udskiftning hos TMS, siden jeg forlod klubben for halvandet år siden, så det er ikke alle spillere på holdet, jeg kender. Men det bliver da helt klart en anderledes oplevelse og om noget en kamp, hvor det gælder om at finde det rette spændingsniveau. Et eller andet sted er det dog også bare en kamp som alle andre. Det gælder stadig to point ligesom det altid gør, siger den blonde stregspiller med en god portion snusfornuft.

Det er dog ikke første gang, at Nicklas møder TMS Ringsted for Sydhavsøerne i det hele taget. Det gjorde han tilbage i september måned op TSØ-hjemmebanen i Maribo Hallerne - stedet, der i flere år var kendt som Bordershop Arena. Og det er så langtfra en dag han husker tilbage på med glæde.

- Min første kamp mod TMS - altså hjemmekampen i Maribo - var en forfærdelig oplevelse. Vi kom aldrig i gang og endte med at få simpelthen så store tæsk. Så der er også klart noget revanche i baghovedet for os, påpeger Nicklas P.

48 mål i sæsonen

Hans første sæson på Lolland er overordnet set gået glimrende for den 195 centimeter høje midtsjællænder, som har scoret 48 mål i 16 kampe og haft en stor rolle på holdet. Hér har det ikke mindst hjulpet, at han til at fodre ham med indspil endnu en gang har haft playmaker Andreas Stryger som holdkammerat.

Stryger fulgte med Nicklas fra TMS Ringsted til HØJ og fulgte ham derpå også videre fra HØJ til TSØ.

Er I to nærmest en pakkeløsning, eller hvad?

- Haha, ja det skulle man nærmest tro - og det er der faktisk også andre, der har joket med. Men nej, det er faktisk ret tilfældigt. Men når dét så er sagt er det da helt klart en fordel, for vi kender efterhånden hinandens tankegang ret godt på en håndboldbane, konkluderer Nicklas Petersen.

Onsdag aften vil han gerne prøve at omsætte de færdigheder til en sejr mod dét hold, der i mange år var hans »eget«.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?