12. juli 2020
Ajax og træner Lars Nedergaard vandt over HØJ. Foto: Anders Kamper
Ajax og træner Lars Nedergaard vandt over HØJ. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedergaard: - Vi er i en fin proces

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedergaard: - Vi er i en fin proces
Sport DAGBLADET - 11. november 2019 kl. 12:50
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De startede tungt og var uden sejre i de første fire kampe i sæsonen, men nu er Ajax´ divisionsmænd under Lars Nedergaards ledelse kommet i gang.

arrow Læs også: Nørager vil have TMS i Ligaen - så farvel

Lørdag eftermiddag vandt de over HØJ, og nu har Ajax skrabet 10 point til sig i 10 kampe med en aktuel placering som nummer syv. Med samme antal point som HØJ og HC Odense, og kurven er for opadgående, lytter man til Lars Nedergaard.

- Vi har været inde i et super forløb og er midt i en fin proces, men så kom HEI-kampen (nederlag på 21-23, red.), og derefter 14 dages pause. Det var lang tid, når man gerne ville revanchere sig. Vi skulle tilbage og tro på - og finde - os selv. Vi vandt så med besvær over Roskilde, og vi var da bekymret for denne kamp med Hakan (Sahin, red.) ude, siger Lars Nedergaard.

- Så får vi ydermere den værste tænkelig start (mod HØJ, red.). Vi kommer ikke i fart og spiller ikke klogt i angrebet. Heldigvis kommer vi godt igen, men 10-4 er jo sindssygt at være bagud mod ærkerivalerne! Det gør naller at være så meget bagud. Jeg frygtede lidt det værste der, så vi måtte knokle, og det gjorde drengene, og forsvaret kom på plads. Hatten af for det, siger Lars Nedergaard og henviser til Ajax´ store comeback.

- Vi måtte trykke på og løbe med dem og gøre dem trætte, og det lykkedes vi med, siger træneren.

HØJ havde ellers fat om hjemmeholdet fra start, men kunne ikke bevare momentum med for mange brændte chancer mod slutningen. Det udnyttede Ajax og snuppede sejren.

- Vi er, hvor vi hele tiden har været. Vi havde et udfald mod HEI, og det var ikke godt i Roskilde, men vi vandt. Processen er fin, og mange snakker om, at vi skulle have haft flere point, men det har vi ikke, og det har sine forklaringer, siger træneren.

Blandt andet, at han mod FIF måtte undvære målmand Adrian Lombés Birkenheuer og back´en Minik Dahl Høegh.

- Prøv at fjern Nørager i TMS se, hvad der vil ske? At møde FIF er så meget mere end en almindelig kamp for os. FIF spillede godt, og så tabte vi. Vi skulle have slået Skovbakken og HEI, men så vandt i ude over Midtjylland, men jeg er ikke så optaget af point - mere af den proces, vi er i, og nu er vi tilbage på sporet, siger Ajax-træneren.

arrow Dudek ærgrer sig over profils farvel
13. november 2019 kl. 22:42 Opdateret: kl. 22:42
arrow Dalmose: - Nørager er fantastisk
13. november 2019 kl. 18:12 Opdateret: kl. 18:12
arrow Tavs topscorer om TMS-stop
13. november 2019 kl. 07:07 Opdateret: kl. 10:18
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?